Vad jag ser fram emot i September

Älskade September

Nu är vi 11 dagar in i September och även om jag i vanlig ordning är lite sen med mina blogginlägg från idé till att faktiskt skriva ner dem så känner jag så här, har inte halva månaden gått än så är det helt okej att göra ett sånt här inlägg. Eller vad tycker du?

1. Hösten är här

Jag tror inte att någon av er som läser min blogg har missat att jag älskar hösten och detta är verkligen något jag ser fram emot, när det går ifrån sensommar till början av riktigt höst. Ni vet när löven ändrar färg. När det är för kallt att gå utan jacka och tjocktröjorna kommer fram. Det finns verkligen inget mysigare! Om jag nu kommer i någon av mina myströjor vill säga... det kan vara så att J får ge upp någon av sina tröjor till mig innan bubblan är här.

2. Barnmorskan

Om ca 2 veckor så är det åter igen dags för mig att besöka barnmorskan och jag älskar det. Det ända som gör mig ledsen är att J aldrig får följa med men det finns inget att göra åt saken så det är bara att gilla läget och gå dit själv men det är alltid så mysigt.

3. Sista månaden bara vi två

Detta är faktiskt den sista månaden som det garanterat bara kommer att vara och J och det är en speciell känsla. Kommer bubblan vid beräknat BF datum så är vi tre innan nästa månads slut. Underbart och nästan lite skrämmande.

4. Göra klart allt inför bubblan.

Ja, nu blir det mycket bebis längtan och nästa månad kommer säkert att innehålla precis lika mycket bebis "se fram emot" som denna om inte mer. Men jag ser verkligen fram emot att bli klart med allt till bubblan, bubblans rum, BB väskan, bilen skötbordet, ja allt.

Jag ser fram emot att vagga runt där hemma och njuta av att snart är bubblan här och vi är helt redo.

5. Your Decision

Jag ser så fram emot att se var jag slutar med mitt program i slutet av månaden. Just nu så har jag flera personer som är med i programmet och blir coachade och jag är så spänd och exalterad över att se vad dem tycker i slutet av den första perioden som avslutas i slutet av månaden. Jag är så exalterad över att se om dem gillar det jag har skapat och hur långt jag kan komma med detta.

Något som jag dock är 100% säker på är att jag är sjukt stolt över mig själv som vågade satsa och göra detta! I just love it!!

6. Den sista dejten

Okej, jag inser nu att detta låter så mycket allvarligare än vad det faktiskt är men innan bubblan kommer så har jag och J planerat in en sista mysig date ute på stan bara han och jag. Dels för att vi inte riktigt vet när vi kan göra det nästa gång samt att det blir något fint för bara oss två och hur mysigt är inte det? Och vem har dött av en mysig dejt med sin kärlek?

Detta var lite av vad jag ser fram emot i denna månaden trotts att snart halva månaden har gått.

Har du något som du ser fram emot i September?

Gillar

Kommentarer

linnealarssonss
linnealarssonss,
Så mycket roligt att se fram emot! 😊
nouw.com/linnealarssonss
MissJohansson
MissJohansson,
Ida,
Men så härliga saker att se framemot!! 😃
idanilssonphoto.se
MissJohansson
MissJohansson,
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92