Våldtäkten- min hemlighet.

I söndags så laddade jag upp en ny video på min kanal, som jag gör varje söndag men denna söndag med en mer seriös video och med ett viktigt budskap.

När jag var 14 år så var jag kär. Jätte kär i en kille som var ett år äldre än mig och gick i nian. Jag själv gick i årskurs åtta och jag älskade verkligen uppmärksamheten som jag fick bara genom att vara tillsammans med en äldre kille som jag verkligen tyckte om.
När vi hade varit tillsammans i kanske en eller kanske två månader så sov vi för första gången över hemma hos mig och allt var hur bra som helst.
När jag var 14år så var det jättestort för mig att kyssas och hålla handen, kramas och bara umgås. Det var jättestort för mig att sova över, för det hade jag aldrig gjort förut men som jag längtade till den dagen.

För att göra den här historien kort. En natt så skulle jag få ha min pojkvän hemma hos mig, men eftersom att detta, som jag berättat tidigare var så stort för mig så ville jag inte vara själv med min pojkvän utan jag bjöd över min kompis att sova över med oss. Så tillsammans med min bästa kompis skulle jag sova över mer min pojkvän. Kvällen gick. Vi gick och la oss och jag och min pojkvän började kyssas. Där var min gräns, en kyss och lite smek, men absolut inget mer och självklart inte framför min bästa kompis och lilla syster som var kanske 5/6år som också sov i samma rum som oss. Han försöker få av mig mina pyjamasbyxor men jag stoppar honom, säger godnatt och somnar. Jag mins så väl än idag hur lycklig jag var när jag slöt ögonen, så kär och så förväntansfull.

Den natten i armarna på min pojkvän somnade jag jättesnabbt. Några timmar senare, eller egentligen vet jag inte hur lång tid som hade gått men jag vaknade av en konstig känsla. Allt kändes så fel. Jag vaknar till liv och inser att jag faktiskt inte drömmer utan min pojkvän ligger bredvid mig, stönar och har sin hand innanför mina trosor.

Jag rör på mig, låssas vakna lite lätt och hans hand försvinner snabbt, jag blev så rädd. Jag kröp närmare min kompis "i sömnen" och önskade att han skulle sluta och att hon skulle vakna.
Det gick max en minut innan jag kände hur hans hand var på väg innanför mina trosor igen. Jag sätter mig upp, låssas vakna och tar mitt vattenglas som jag har ställt bakom mig och går ner för att ta vatten.

När jag kommer ner i köket så sätter jag igång vattenkranen, tar min hand för min mun och gråter, så tyst jag bara kan och jag kan inte sluta. Jag var livrädd. Kom ihåg jag var 14år och ville absolut inte ha sex eller någonting liknande, jag ville bara vara kär.

Jag gjorde slut med han en månad senare, jag var för rädd för honom.
På min youtube kanal har jag gjort två videos om detta, en storytime om händelsen för att kunna hjälpa andra som kanske har varit med om samma sak och videon som jag la upp i söndag, att man måste våga säga nej, även om det är svårt, så måste man våga säga nej.

Jag skriver inte detta inlägg för att ni ska tycka synd om mig, jag mår bra idag. Jag är tillsammans med mannen i mitt liv och jag älskar honom något enormt. Detta hände för 11 år sen men jag kommer fortfarande ihåg allt. Alla känslor. Min rädsla. Hur det kändes. Men framförallt känslan när jag vaknade.
Jag har känt mig så äcklig och oälskad pga detta. I många år så var jag helt säker på att detta var mitt fel. Jag hade bjudit över honom för att sova över, allt var mitt fel.

Nu vet jag att det absolut inte var mitt fel, jag är inte äcklig och det var inte mitt fel.

Vill ni se någon av dessa videos så länkar jag dem här nedan, dela gärna men kom ihåg, jag gör inte detta för att folk ska tycka synd om mig och kasta rosor efter mig, absolut inte. Men vi måste våga prata om det, bli starka ihop och våga berätta.

Gillar

Kommentarer

sannapetersson
sannapetersson,
kunde inte hjälpa att tårarna börja rinna på mig under tiden, fyfan 😭❤
nouw.com/sannapetersson
Susanna,
Det är ju fan vad vi tjejer ska råka ut för, blir så arg!!! Har själv varit där och bloggade med om det! All styrka till dig som vågar berätta! Kram
www.jagraktuppochner.se
MissJohansson
MissJohansson,
Tack snälla du! Ja det är så hemskt och det är därför man måste våga berätta även om det är svårt. Kram! <3
nouw.com/missjohansson
Jessika,
tårarna rinner, så himla hemskt!! Så himla starkt av dig att våga berätta!! Ta hand om dig, kram ❤️
www.nouw.com/jessikasven
MissJohansson
MissJohansson,
Tack snälla du! Kram! <3
nouw.com/missjohansson
familjennordberg
familjennordberg,
My_Life_My_Story
My_Life_My_Story,
Starkt att dela 💕
nouw.com/my_life_my_story
MissJohansson
MissJohansson,
Tack snälla du! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92