Välkommen tillbaka till Miss Johanssons GALNA värld.

14.6.20

Hej mina vänner och välkomna tillbaka till Miss Johanssons galna värld.

Mitt namn är Anna och jag är en galet positiv person som väntar mitt första barn med mannen i mitt liv. Vi bor i den lilla staden Vänersborg vid Vänerns slut tillsammans med våra 2 katter och 1 hund. Jag är utbildad och jobbar som tandsköterska och älskar att vara kreativ i alla dess former och ska jag vara riktigt ärlig så går jag även under namnet "Lektanten".

Detta var mitt sätt att önska just dig välkommen tillbaka till min blogg med en liten lätt presentation om vem just jag är. En kreativ knäppis med ett stort leende på läpparna? Kanske hade det räckt att presentera mig på det sättet?

*Bilderna i inlägget är några favoriter ifrån förra sommaren ifrån Orust, kan inte sudda bort leendet på läpparna jag ser dem*

Jag kan verkligen inte förklara varför suget för att blogga eller hålla på med sociala medier inte har funnits där dem senaste månaderna. Kanske beror det på tröttheten av graviditeten eller så handlar allt om att jag innerst inne har behövt en ordentlig paus ifrån allt och bara få vara "Anna Privat" och inte "Miss Johansson kontra Anna"


Så nu får vi helt enkelt se hur länge suget håller i men min förhoppning är det kommer att bli "som tidigt" med minst 1 inlägg om dagen.

Dels för att jag saknar det, detta har ju varit min dagbok men också för att jag vill dokumentera den här tiden, som gravid och innan min älskade lilla bubbla kommer till världen.

Ha en fantastisk kväll!

Gillar

Kommentarer

BakatAvRebecca
BakatAvRebecca,
Kul att ha dig tillbaka Anna! 🤗
nouw.com/bakatavrebecca
MissJohansson
MissJohansson,
Så kul att vara tillbaka! Stor kram! <3
nouw.com/missjohansson
Frulindhamn
Frulindhamn,
Åh vad kul att du är tillbaka 😊 ser fram emot dina inlägg. Kram
nouw.com/frulindhamn
MissJohansson
MissJohansson,
Vad glad jag blir av din fina kommentar! Tack! Stor kram till dig! <3
nouw.com/missjohansson
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Välkommen och grattis till en av livets största lycka
nouw.com/stenhagenbettan
MissJohansson
MissJohansson,
Tusen tack snälla du! <33 Vi är så otroligt glada! <3
nouw.com/missjohansson
Madelena
Madelena,
Välkommen tillbaka. Har allt saknat dina inlägg. Är själv i en svacka just nu, men hoppas på att få tillbaka lusten att skriva
nouw.com/madelena
MissJohansson
MissJohansson,
<3 Stor kram till dig fina! Hoppas jag med! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92