Väntan är snart över

Om kanske en timma så har jag en soffa, soffan är snart på väg och jag längtar verkligen. Tänk er tanken. Jag har varit utan soffa i snart 1 1/2 månad och vi har "gjort en egen soffa" av vår extra säng och fåtölj, jag är så otroligt trött på att inte kunna halv ligga i soffan efter en lång dag eller mysa ner mig med Johan framför en mysig film, men nu är det slut. Ikväll när jag kommer hem ifrån jobbet så kan jag kolla på mina serier i soffan hur jag vill och inte sittandes i extrasängen. Jisses vad jag gnäller och drömmer om denna soffa men det blir väl så när man har varit utan den lite för länge, jag lovar er vänner att snart är gnället om soffan borta, för nu är det inte långt kvar!

Härligt!
Nu ska jag sätta mig och förbereda kvällens körrep. Jag har verkligen det bästa jobbet! Jag älskar att leda kör och att se hur den går ifrån att vara nytt, nytt, nytt och osäkert till idag låta riktigt, riktigt bra! Jag är så glad!
Nu blev detta ett känsloladdat inlägg... inte om något "viktigt" utan bara om mina känslor om känslor, typ. Har du haft en fin dag?


Gillar

Kommentarer

sannapetersson
sannapetersson,
Åh va roligt med ny soffa 😍
nouw.com/sannapetersson
MissJohansson
MissJohansson,
Ja! Äntligen! 😃
nouw.com/missjohansson
Michelle,
åh va kul med ny soffa 😊
www.Michellefrandell.blogg.se
MissJohansson
MissJohansson,
Ja! Som jag har längtat! 😃
nouw.com/missjohansson
sannanorenius
sannanorenius,
Men så roligt😊
nouw.com/sannanorenius
MissJohansson
MissJohansson,
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Vad kul med kör 😃
nouw.com/jenniferofhbg
MissJohansson
MissJohansson,
Ja! Favoritjobbet om jag ska vara så ärlig! 😃
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92