Den perfekta väskan

Jag har spenderat hela kvällen framför datorn nu efter att vi kom hem från träningen, jag är helt slut men i starkt behov av en ny väska inför nästa år då det händer saker, önskar så att jag kunde berätta för er vad som händer mer än ett möte hit och små pikar ditt men snart så, snart är det nya året här och alla mina hemligheter kan äntligen få bli "öppnade"

Efter att jag nästan faktiskt gav upp jakten på den perfekta väskan till ***** så klickade jag tillslut in på accent.se och hittade tillslut väskan. Stor, neutral men snygg, precis som jag vill ha det och självklart med en liten assessor för att göra väskan lite mer personlig. Jag är nog som många andra här i världen nästan besatt av väskor och skor, jag bara älskar det! Någon som känner igen sig?

Eller vad säger ni? Visst är dem perfekta?


Im in love!

Nu ska jag hämta mig en stor kopp te och njuta av lite serier innan mannen kommer ner och fortsättningen av vår årliga jultradition drar igång för kvällen. För hur bra är inte Sagan om ringen/ Hobbit serien? Alltså! Så bra! Förvånas fortfarande av kvalitén av dessa filmer, när kom Sagan om ringen, 2001? Det är alltså snart 17år sen och filmerna ser fortfarande tidlösa ut! Är verkligen toppen glad över att jag och Johan har denna lilla tradition så mysigt.

Ha en fantastisk kväll nu vänner!


Gillar

Kommentarer

BeaEkelund
BeaEkelund,
Superfin väska!❤️⬇️
nouw.com/beaekelund
Emma1998
Emma1998,
Sjukt fin väska 😍
nouw.com/emma1998
ErinaFemitasy
ErinaFemitasy,
Jättetjusiga saker❣💚 Jag håller med om att Sagan om Ringen är tidlös och magisk❣😍🎭 De filmerna är i princip heliga om en gillar fantasy🎭🕯🎬
nouw.com/erinafemitasy
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92