Världens sämsta matte...

Oj oj oj... jag vill alltid se mig själv som en bra matte, nej, en toppenbra matte, men idag har jag inte varit den bästa, idag så fyller nämligen mina små guldkorn år och jag kom på det tack vare ett mejl ifrån Arkens Zoo som gratulerade dem på deras födelsedag. Arkens Zoo var alltså före deras egna matte. Jag som alltid har stenkoll på alla födelsedagar i familjen, fyrbent som tvåbent.
Förlåt älskade guldkorn och grattis på 7 års dagen!

Dagen har verkligen flygigt förbi i vanlig ordning och jag det är så redo för sängen, redan nu... efter en powernap och en sovmorgon så är jag fortfarande trött, hur är det ens möjligt?

Under förmiddagen tog jag en helt fantastisk promenad med hundarna i skogen och det känns verkligen att våren är här nu doften, ljuden, alla vårtecken, det är verkligen helt fantastiskt och våren har garanterat kommit till Vänersborg.

Till middag idag så blev det min egna favorit fisksoppa toppad med falsk aioli. Egentligen är jag inte ett så stort fan av soppa under vår/sommar halvåret om jag inte är riktigt nerkyld, vilket jag inte var idag, men suget tog över och mums, detta är verkligen sååå gott.

Nu ska jag koka mig en kopp te och se på det senaste avsnittet av "Bonusfamiljen" innan sängen ropar efter mig, imorgon är det tillbaka till praktiken och jag längtar!

Har du haft en fin dag?

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Det är verkligen underbart ute just nu,kom hem för en stund sedan,varit ute flera timmar! <3
nouw.com/juliavnmelin
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Våren är verkligen här! <3
nouw.com/missjohansson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Då måste ju jag med säga GRATTIS, hihi! Stor kram fining <3
nouw.com/matildaberlin
MissJohansson
MissJohansson,
Dem tackar och bockar! <3 Kram till dig! <3
nouw.com/missjohansson
happyM
happyM,
Åh så söt ❤️ Stort grattis från mig med hihi ❤️
nouw.com/happym
MissJohansson
MissJohansson,
Hihi Dem tackar och bockar! Kram! <33
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92