Värsta natten på länge

4.9.20

Hej mina vänner!

Hur mår du idag? Jag har inatt upplevt den värsta natten på länge och hade det inte varit för min älskade tensapparat så hade jag säkerligen inte fått ens 2 timmars sömn.

Som ni vet vid detta laget så har jag foglossning och jag gissar på att det var det som orsakade smärtan i natt. Jag hade så enormt ont på både höger och vänster sida som strålade ner i benen samt under magen vilket har lett till att jag inatt har övat på att djupandas och hitta den tunga och avslappnade känslan i kroppen och det fungerade faktiskt riktigt bra fram tills jag behövde gå på toaletten då fick tensen komma fram.

Detta resulterade i vilket fall i att jag knappt har sovit en blund inatt utan endast fått till några timmar på morgonen så idag är jag sjukt trött, saknar inspiration och känner hur dagens todolista blänger argt på mig samtidigt som jag känner mig något enormt gravid.

Inte för att det är något fel men ändå. Jag känner mig orubblig i kroppen, stor och bara gravid. Bubblan verkar dock inte vara berörd av min dåliga natt utan rör och bökar runt där inne i magen precis som vanligt vilket verkligen gör mig så tacksam.

Nu ska jag göra mig iordning för att åka mot Överby här i Trollhättan med min mamma för att möta upp Elin över en fredagsfika. Hur mysigt?

Hoppas ni har en fantastisk fredag och HAPPY FRIYEAH!

Gillar

Kommentarer

JeyJey
JeyJey,
Så jobbigt att inte fått någon sömn :/ Det är mysigt att bli gravid men kan varit riktigt tufft ibland. <3
nouw.com/jeyjey
MissJohansson
MissJohansson,
Ja det är inte kul, så tur att det inte är varje natt. Eller hur. Kram!
nouw.com/missjohansson
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Vad jobbigt med smärtan, hoppas du får sova bättre inatt! Och att träna på andas är faktiskt bra, det gjorde jag med. Sen tänkte jag testa tens under förlossningen med det hann jag inte... Hoppas du får en mysig helg, kram
nouw.com/emmeliesehlin
MissJohansson
MissJohansson,
Jag har allt sovit helt okej inatt. Eller hur! och speciellt när man märker att det fungerarar. Desamma till dig vännen! Kram!
nouw.com/missjohansson
Evaeliasson
Evaeliasson,
Ja detta med att vara gravid är inte alltid en dans på rosor, hoppas det blir bättre 🤗
nouw.com/evaeliasson
MissJohansson
MissJohansson,
Det blev allt bättre, tur att resultatet blir magiskt.
nouw.com/missjohansson
carroat
carroat,
Men så tufft! Hoppas du hade en mysig fika och att du fått vila lite idag 💕
nouw.com/carroat
MissJohansson
MissJohansson,
Det vart en jättefin fika och dag trotts den jobbiga natten.
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92