Värt att spenderas

Godkväll!

Det känns som att denna veckan har gått i en hastighet av 500km i timman och kvar sitter jag på kvällarna, trött och go i hela kroppen och skriver ett lätt blogginlägg om att det blir en kopp te till en serie i soffan innan sängen kallar, samma visa varje kväll. Men sånt är livet. Mysigt och värt att spenderas i soffan och speciellt nu när höstens alla premiärer antingen är eller snart är igång!

Dagen har i vilket fall varit riktigt fin, nu är tandstenen ett minne blott och vi är ett steg närmare helgen och jag vet inte hur det är med er, men jag är så redo för helg och hoppas verkligen att denna helgen går riktigt sakta så att den känns mycket längre än vad den faktiskt är.

Nu ska jag mysa vidare med en kopp te och Wahlgrens Värld och tända ljus, det ända som saknas är en stor mysig tjocktröja, bättre torsdagskväll får man leta efter.
Har du haft en fin dag?

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
JAg har haft en fin dag tack...men undrar vad det är för te du dricker? Njut står det på tepåsettiketten, vet inte vilket märke det är? Är det möjligtis örtte? (det är bara det jag dricker)
nouw.com/fibrolivet
JennyAnn
JennyAnn,
Det är skönt att ha samma rutiner om kvällarna. Då ställs kroppen in och förbereder sig för ett lugn och sedan läggdags 🤗
nouw.com/jennyann
Linda,
Alltid mysigt att avsluta dagen med en varm kopp te, choklad eller varma koppen tycker jag..Har haft fullt upp med jobb & annat som vanligt men det har varit en ok dag igår ändå..Idag är jag ledig & det är så skönt att ladda batterierna lite innan det blir jobbhelg för min del..hoppas du får en bra helg..
nouw.com/silverblomma
Marie,
Ja denna veckan har ju varit enormt hektisk på jobbet och man varit trött då man kommer hem, denna veckan har inte varit human
sweetwords.se
sofiefriden
sofiefriden,
Håller med dig, helgen får gärna gå sakta. Jag är så redo 😁❤️
nouw.com/sofiefriden
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92