Vass

Jag tror att min första Ipren tyvärr har lämnat kroppen och att jag inte mår så gott som jag trodde att jag mådde efter min och Milons promenad, jag är seg och nu ligger jag under två filtar och fryser. I don´t like. Så en kopp chai te för halsen och för att få upp värmen samt en till Ipren borde väl göra susen.

Tentan gick bra, tror jag. Jag svarade på allt även om vissa frågor var otroligt konstigt ställda, nu får allt brista eller bära, så håll en liten tumme för mig nu, snälla!

I vilket fall. När tentan var inlämnad så var det dags att gå ut med Milon. Även om jag inte mår så gott så måste han ändå få sina promenader och eftersom att jag ändå kände mig rätt pigg så tog vi rundan ner till vattnet och jag passade även på att hämta hem lite vass.
Jag har sätt så otroligt många fina inspo bilder på vasar med vass i nu det senaste och är så sugen på att göra något liknande här hemma och speciellt nu när det börjar närma sig påsk.

Blir det som jag har tänkt mig så kommer detta bli så fint, för hur fint är inte vasset egentligen? Jag älskar verkligen färgen och formen! Alltså! Hur fint?

Nu ska jag dricka upp mitt te och kolla på lite serier. Vi hörs lite senare!

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Men usch så tråkigt att du inte mår bra 😟 Skönt att tentan gick bra ändå. Krya på dig, kram finis <3
nouw.com/hilma
happyM
happyM,
Åh fy för förskyldningar ❤️ Men såå himla skönt med tentan!
nouw.com/happym
MissJohansson
MissJohansson,
Verkligen! Ursh! Vill bara bli frisk nu! <33 Eller hur! En topp 10 känsla! <3
nouw.com/missjohansson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Åhh! va faktiskt iväg och plockade lite vass för att också kunna inreda med nu. Det är ju verkligen SÅ fint =) kram vännen och stort krya <3
nouw.com/matildaberlin
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Så enkelt och fint! Bästa inredningen <3 Kram till dig och tusen tack! <33
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92