Veckan som gått

Bye Bye week 15 and hello 16!

Jag känner mig fri. Jag börjar lite smått känna igen mig själv igen och mycket beror utav reflektion och acceptans att tillåta mig själv ta en kväll i soffan, en miljon pussar på lille W och trott eller ej men att jag har återupplivat bloggen igen. Jag känner mig glad. Lekfull. Eftersom att det är just dessa känslor som jag känner så tänker jag att jag ska dra av den här gamla godingen som var en självklar punkt varje söndag/ måndag i min blogg "veckan som gått" så låt oss ta en återblick på veckan som precis har passerat.

Veckans Bästa
Jag jobbade endast 2 arbetsdagar den här veckan och fick av den anledningen en massa extra tid med lille W och min familj. LÄTT det bästa med den här vecka

Veckans Sämsta
Jag är med i en musikal. Jag ska självklart berätta mycket, MYCKET mer om detta i ett annat inlägg men veckans sämsta är oavkortat att veckans träff blev inställd.

Veckans Godaste
Påskmaten. Sill och potatis. Påskmust, lax! Jag känner hur saliven bildas i en hög fart bara genom att skriva dessa ord. MUMS! Är du för eller emot sill?

Veckans Tips
LOPPIS! Gå på loppis mina vänner och om du ända ska rensa upp ditt hem så passa på att anordna eller boka in dig på en offentlig loppis! Så kul och SOM du kan fynda.
Mer om detta kan du läsa i mitt inlägg HÄR!

Veckans Frågeställning
Varför kastar folk sten på polisen och civila människor? Vad vinner man på att skada andra? Någonting som jag ÄRLIGT aldrig kommer att förstå mig på.

Veckans Tips
Glöm inte bort dig själv. Jag har som ni vet känt mig otroligt vilsen under en längre tid och bara genom just reflektion, acceptans och mina fina familj så har jag faktiskt kommit till en punkt där jag i skrivande form känner att jag börjar hitta fotfästet igen.

Veckans Positiva
Borta bra men hemma bäst. Det var otroligt mysigt att få bli bortskämd och sov hos mamma och pappa mellan påskafton/ påskdagen men den där första natten hemma igen i sin egna säng bredvid mannen i mitt liv... magisk.

Veckans Like
Fick den här bilden. Glöm inte att följa mig på Instagram! Ni hittar mig lätt genom att klicka HÄR! Woop, woop! Ses där!

Nu ser jag fram emot den här veckan med öppna armar. Kort jobbvecka och nya möjligheter. Det klingar rätt i mina öron.

Vad ser du fram emot denna kommande vecka? Berätta gärna nedan.

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92