Veckans Blogg

Den senaste tiden så har jag fått många fina kommentarer av er, eller ja egentligen under hela tiden som jag har varit aktiv med min blogg, och detta uppskattas något enormt ska ni veta. Att jag har runt 100 läsare varje dag är helt otroligt! Helt galet faktiskt! Det skulle jag aldrig tro att lilla ja har så många som vill följa mig, här på och youtube, så all min kärlek till er.

Nu ska jag ta och komma till det jag skulle komma till, det där vart en konstig mening, men jaja. Jag vill gärna ge tillbaka någonting till er, något litet som ett tack från min sida.

Jag läser så många bloggar och vet att det finns så många otroligt talangfulla bloggare och youtubers där ute. Jag har sätt att det finns en del bloggare som kör på "veckan blogg" eller "månadens blogg" mm och jag känner att detta kan vara ett sätt för mig att tacka er på genom att ha en lite trevlig tävling här på bloggen.

Så för att få ett eget inlägg, bli länkad och synas här på min blogg så behöver du bara göra följande:

* Skriv "Jag är med" i kommentarerna
* Följa min blogg (har du inte nouw så kan du följa mig på instagram, sök bara på Miss Johansson)
* Gilla detta inlägget.

Vinnaren dras den 27 November 2017.

Hoppas att ni gillar detta och förstår och tar åt er av min tacksamhet till er alla.


Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Jag är mer än gärna med 😃😊🌸
nouw.com/mittlivommig
mammatill5barn
mammatill5barn,
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92