Veckans Lista - Födelsedagsveckan börjar här!

Innehåller affiliate-länkar

"I'm stil the birthday prinsess"

(Det här inlägget var menat att det skulle publiceras igår kväll men av någon anledning har det inte gjort det så, enjoy, lite i efterhand)

Ny vecka med nya möjligheter och för mig en ny ålder att kliva in i och firanden till max.
Men vi tar allt från början och startar med en hederlig veckoplanering från dag till dag.

Måndag: Mysfrukost hos syster, Handla och fixa inför morgondagen.

Tisdag: JAG FYLLER ÅR! Min födelsedag! Woop, Woop!

Onsdag: Inga planer

Torsdag: Eventuellt middag ute med vänner

Fredag - Söndag: Helt oplanerade

Veckans bästa

JAG FYLLER ÅR! Jag trodde verkligen någonstans att när jag blev mamma skulle jag sluta att älska födelsedagar så mycket som jag faktiskt gör. Skillnaden som jag känner av i år jämt emot andra är att jag gärna fyller år men annars hoppar själva åldrandet samtidigt som det finns något fint i det. Jaja, jag fyller år. Imorgon blir jag 29 år och har ett år kvar tills jag ligger i fack 30. Kan ni föreställa er att jag sitter med ett gigantiskt leende i ansiktet nu när jag skriver just den här delen av inlägget?
Johan kallar mig för en äkta "Birthday Princess" och ja... kanske har han rätt.

Veckans längtan

Jag kan inte bara tjata om min kommande födelsedag, jag blir ju faktiskt 29 imorgon... hehe, skämt och sido. Men jag ser faktiskt fram emot middagen som jag eventuellt kommer att ha i veckan med mina tjejkompisar. Det var verkligen för längesen jag var ute med bara mina vänner och åt en god bit mat och pratat i timmar. Så detta är verkligen någonting jag ser mycket fram emot.

Veckans konstaterande

Jag behöver införskaffa mig i en till pyjamas. Nu är min älskade favoritpyjamas i tvätten och det märktes verkligen av inatt... jag har fryst. Så en till pyjamas ska jag köpa nu i kommande månad. Typ någon av dessa... visst är dem fina?

Veckans Serie

Jag vill bara tipsa er om HEDER på Viaplay. Vi har bara sätt dem 2 första avsnittet i säsong 1 men hallå eller. Tror att detta kommer att bli bra!

Det var min vecka, som ni ser så är det fullt fokus på morgondagens födelsedags friande, men så får det vara.
Hur ser din vecka ut? Händer det något speciellt? Vad ser du mest fram emot? Let me know down below!

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92