Veckans Lista

Något som jag gjort den här veckan som var planerat: Jag har gjort den sista dagen i skolan, helt planerat och jag är klar, ska vi ta en sekund och gå igenom hur mycket jag har tjatat och garanterat kommer att tjata om detta i nästa vecka? Det kanske har blivit lite för mycket men ändå, en examen kanske man bara tar en gång? Jag är klar med skolan, sista skoldagen är klar och nu har jag bara festen kvar!

Som inte var planerat: Eurovison firandet igår, det var planerat till den del att jag och min kompis U skulle kolla ihop men att det sen slutade i att vi totalt var 6personer som skrattade och hejade med allt och lite till vad gäller i snacks väg var inte planerat men ack så sjukt kul vi hade det!

Ett tips från veckan: Glöm inte att andas när olyckan eller oturen är framme. Även om det är sjukt svårt så tar du garanterat det bästa besluten efter tre djupa andetag. Tro mig. Det fungerar.

Godaste maten den här veckan: Det är lätt tacon som U bjöd på i tisdags! Jag verkligen ÄLSKAR taco och skulle kunna äta det varje dag, lätt! Och hur gott är det inte när man har längtat och varit sugen på just taco en tid och sen blir bjuden på det? AMZING!

Veckans Sämsta: Inbrottet i bilen. Jag är så irriterad på detta fortfarande och är så äcklad av min bil även om vi har städat och torkat ur den. Det är minst en äcklig människa som har varit inne i min bil och tagit våra saker! MINA saker till jobbet och inget av det är direkt "värdefulla" för någon annan än för oss, vad fasen ska en främling med exempelvis mitt notställ, ett pennfack, mina solglasögon och Milon bilbälte till? Detta är bara lite av det dem tog men ändå? Är du som har gjort detta DUM I HELA HUVUDET på riktigt eller? SKÄMS på dig fulla människa! Ursäkta för mina otroligt fula och olämpliga ord men ändå, jag är äcklad, besviken och irriterade på detta. Läs mer om detta HÄR!

Veckans Bästa: Min egna hemmaspa kväll i onsdags. Så välbehövd och så otroligt skön. Finns det något som slår ett bubbelbad, en ansiktsmask en vanlig onsdag egentligen?

Veckans känsla: Blandad mellan glädje, lycka och irritation!

Veckans mest lästa inlägg: Blev det HÄR!

Veckans mest gillade bild:

Glöm inte att följa mig på Instagram: missjohansson92 eller klicka här!

Veckans Magi: Morgonstunderna med djuren i sängen, ren magi.

Betyg på veckan: 6/10- En helt okej vecka som kunde varit bättre med tanke på inbrott och all stress runt det.

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

shazi
shazi,
så intressant
nouw.com/shazi
amandalarssons
amandalarssons,
Den godaste maten har varit tacos för mig med den här veckan! 😍
nouw.com/amandalarssons
MissJohansson
MissJohansson,
Det är sååå gott! Tacos hela veckan! Kram vännen!< 3
nouw.com/missjohansson
happyM
happyM,
Alltså BÄST du är som klarat dig igenom skolan??? Sååå himla glad för dig underbaraste, stor kram 🧡
nouw.com/happym
MissJohansson
MissJohansson,
Men tack finaste du! Vad glad jag blir! Stor kram till dig! <3
nouw.com/missjohansson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Förstår helt klart varför det är veckans mest gillade bild! Sååååå fin ju! Och så himla grym du är hjärtat!! STOR KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
MissJohansson
MissJohansson,
Men tack hjärtat! Vad glad jag blir! Tack vännen! Stor kram till dig! <3
nouw.com/missjohansson
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh jag förstår helt och hållet din glädje och jag älskar att du delar med dig av den. Du är grym, så som du har kämpat, glöm inte att klappa dig själv på axeln finaste du! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
MissJohansson
MissJohansson,
Tack vännen! Vad glad jag blir av dina ord! Tack! Massa kramar! < 3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92