Veckans Lista

v.22

Något som jag gjort den här veckan som var planerat: Massor, men jag har börjat jobba, det måste vara det mest planerade denna veckan, and I love it!

Som inte var planerat: All biljakt. Vi visste att vi skulle kolla på bilar men inte att vi skulle slukas in hela i bilträsket och lägga i stort sätt alla vakna timmar denna veckan för att leta bil.

Ett tips från veckan: Lägg dig på mage i 5 minuter när du kommer hem ifrån jobbet/skolan rakt på golvet, detta gör så att ryggen på ett hälsosamt sätt sträcks ut och får lite massage efter dagens arbets/skolpass. Jag som står och går mycket i mitt arbete behöver verkligen detta efter en dag på jobbet, ett tips ifrån mig till dig ifrån en ergonom.

Veckans Låt: Jag har på riktigt lyssnat sönder DENNA! låten hela veckan! LoVe IT!

Veckans Outfit: Är det fel att säga dagens? Jag verkligen älskar min nya kjol ifrån lager157, den är lagom lång, sitter perfekt och kostade typ ingenting. Den kommer göra sig så fint i sommar, tror inte du?

Godaste maten den här veckan: Oj... denna är svår. Denna vecka har vi ätit mycket ute eftersom att vi har varit på rörande fot en heldel så det finns så mycket som jag vill säga till här så sushin i Borås, Halloumiburgaren på Star& Strips i fredags och Johans linsgryta... det är nog favoriterna från denna vecka och då har jag säkert glömt både en och två gudomliga maträtter på det!

Veckans Sämsta: Jag har sovit otroligt lite, jag har sovit gott men kort om man kan säga så vilket inte är likt mig samt att Joyvoice faktiskt är slut för terminen... riktigt tråkigt om ni frågar mig.

Veckans Bästa: Tråkigt men sant, jag har börjat JOBBA! Det är ju helt klart veckans, månadens och årets bästa. Lyckan är total!

Veckans Känsla: Pirr blandat med glädje.

Veckans mest lästa inlägg: Det blev DETTA!

Veckans Magi: Biljakts stunderna med Johan, och resultat har det jet när vi nu har köpt bil! Ren MAGI att umgås med min andra halva utan några måsten. MAGI!

Betyg på veckan: 9/10- En underbar vecka.

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Det låter verkligen som en fantastisk vecka! Tack för ett superbra tips. Det ska jag definitivt prova! Stor kram ❤️
nouw.com/annaskarblom
MissJohansson
MissJohansson,
Absolut vännen, gör det! Känns faktiskt riktigt gott i ryggen efteråt! Kram hjärtat! <3
nouw.com/missjohansson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det outfiten vad ju verkligen så himla fin på dig!! Och hur gott såg inte det ut?? MUMS! Hoppas nu att du får en fantastisk vecka vännen! Stor kram <3
nouw.com/matildaberlin
MissJohansson
MissJohansson,
Tack hjärtat! Det värmer! Kram och desamma till dig! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92