Veckans Lista

v.23

Något som jag gjort den här veckan som var planerat: Jag har jobbat. Denna veckan har verkligen inte alls gått som jag trodde att den skulle gå utan allt har skett helt oplanerat och spontant, viket dock är lite roligt när man tänker efter.

Som inte var planerat: Denna vecka har som sagt nästan bara bestått av oplanerade händelser allt ifrån kursen i Malmö till shoppingen med mamma, Bion i fredags & våra festligheter på Aqua Blå igår med våra vänner så detta listan kan verkligen göras lång men ändå, vilken fantastisk vecka!

Ett tips från veckan: Tillåt dig själv att vara spontan. Hade jag lyssnat på mitt inre i både fredags och igår kväll så hade ingen av dessa två kvällar skett och med resultatet i handen så hade ju det varit sjukt, sjukt trist.

Veckans Outfit: Veckans favorit måste bli denna. Somrig, härlig och den kommer garanterat att användas om och om igen i sommar.

Veckans Låt: DEN HÄR! Mest lyssnade denna veckan ifrån mina högtalare som många veckor, detta är verkligen en STOR favorit hos mig som jag alltid lyssnar på när jag behöver få mer energi. Hört den?

Godaste maten den här veckan: Vi fick en grill av mina föräldrar i Torsdags, det är en elgrill som är till för inomhus/ utomhusbruk. Enda sen vi har fått hem den så har Johan endast gjort någon form av maträtt från grillen och hans grilltallrik med halloumi med grillade grönsaker till har verkligen tagit mig med STORM, seriöst, hur gott?

Veckans Sämsta: Måste jag välja någonting så är det min allergichock eller vad fasen det nu va som hände med mig i fredags. Jag var så sjukt obeskrivligt trött och hade ont i hela kroppen.

Veckans Bästa: Att jag fick möjlighet att åka på kurs med mina fina kollegor i Malmö samt festkvällen igår, vilket röj! Har ni åkt virvelvinden efter några glas vin? Inte för att vara ett dåligt exempel men det var så SJUKT roligt!

Veckans Känsla: GLÄDJE- Rakt igenom blandat med lite trötthet... DET HÄR!

Veckans mest lästa inlägg:DET HÄR!

Veckans mest gillade bild: Blev DENNA! Jag har fått många frågor om var solglasögonen kommer ifrån och dem är ifrån Glitter & du hittar dem HÄR.

Veckans Magi: Pirret i magen när tåget rullade in i Vänersborg i Onsdags och jag endast var några meter från min lilla familj igen.

Betyg på veckan: 10/10- Detta har varit en toppen vecka

Gillar

Kommentarer

emmysofie
emmysofie,
HAha kan tänka mig att det var kul att åka virvelvinden efter lite vin 😉 Ska provas såfort jag kan efter bebis kommit ut haha!
nouw.com/emmysofie
MissJohansson
MissJohansson,
Verkligen! Rekommederar verkligen när tiden är inne. <3 Kram!
nouw.com/missjohansson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Så underbart med en spontan vecka och att tillåta sig själv att bara hänga med i vad som händer. Stor kram! <3
nouw.com/annaskarblom
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Spontant är bäst! <3
nouw.com/missjohansson
Lie7
Lie7,
du verkar verkligen ha haft en riktigt bra vecka! 🥰
nouw.com/lie7
MissJohansson
MissJohansson,
Verkligen! Kram vännen!
nouw.com/missjohansson
KajsaStinaMattsson
KajsaStinaMattsson,
Så skönt att ha en riktigt bra vecka betyg 10/10 är riktigt bra, synd bara där med allergichocken! 😊
nouw.com/kajsastinamattsson
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Underbart! Verkligen, men allt är mycket bättre nu. 😊 Kram vännen! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92