Veckans Lista

"Man lär sig av ALLT här i livet"

Jag satt verkligen länge och funderade på vad som skulle bli veckans första inlägg på bloggen men alla idéer var som bortblåsta och jag gissar att det delvis beror på värmen, så denna veckan får helt enkelt starta med en härlig lista om veckan som gått.

Något som jag gjort den här veckan som var planerat:
Jag har besökt barnmorskan i tisdags. Lika mysigt och trevligt som vanligt, jag och bubblan följer kurvan och hjärtat lät så bra. Underbart!


Som inte var planerat:
Igår så blev jag överraskad med en babyshower! Mina älskade systrar hade fixat ihop en jättefin babyshower med alla mina närmaste vänner på plats. Jag lovar er att ett inlägg kommer inom KORT! (Jag ska bara tigga efter lite bilder)


Veckans Lärdom:

Kryckor kan tyvärr underlätta foglossning, i vissa stunder. När det är katastrof (som det vart i lördags kväll) så hjälpte ingenting och allt gjort bara ont men ändå, jag kan får sluta svära åt dem och bara, yes acceptera läget.


Veckans ”Woop, Woop”:

Kan man sätta babyshowern på två punkter? Även om det inte skulle vara okej så sätter jag den där för wow vilken dag!


Godaste maten den här veckan:
Jag har ätit mycket den här veckan och allt har varit okej… typ. Men tårta & grillat igår säger väl ingen nej till? Sen så tog vi en crepe i fredagskväll här i stan och den var sååå god, men egentligen? Vem säger nej till pannkaka med Nutella och kokosflingor?


Veckans Sämsta:
Jag har blivit sjukskriven på 100% fram tills bubblan är här, fått kryckor och känner mig allmänt lite nere pga detta. Jag börjar dock acceptera att det är såhär det kommer att vara nu men det känns ändå så trist.


Veckans Bästa:
Babyshowern!! Upps… det blev visst en punkt till


Veckans Känsla:
Jag har fått jobba mycket på att acceptera läget denna veckan och lärt mig otroligt mycket om mig själv på att göra detta, så just nu är känslan lugn och bra, tidigare i veckan var det mer dep och trist…

Veckans mest lästa inlägg:
Blev DETTA


Veckans mest gillade bild: Blev denna.
Glöm inte att följa mig på instagram *missjohansson92*


Veckans Magi:
Torsdagskvällens kväll på balkongen! Alltså wow!


Betyg på veckan: 7/10- Sjukskrivning, kryckor och värk trycker ner veckans betyg. Men som som sagt, man lär sig verkligen av ALLT här i livet.

Gillar

Kommentarer

Soffiaz_85
Soffiaz_85,
Ha en bra dag
nouw.com/soffiaz_85
MissJohansson
MissJohansson,
Tack & desamma till dig fina du! <3
nouw.com/missjohansson
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vad kul med babyshower 😊 foglossning är Inge kul att ha det hade jag när jag gick med Karim fy fan vad ont jag hade
nouw.com/2barnsmammaochfru
MissJohansson
MissJohansson,
Ja det var så roligt! Nej fy det är det verkligen inte...
nouw.com/missjohansson
Kiiin
Kiiin,
Härligt ju 😍 De är tråkigt att vara sjukskriven innan bebisen kommer, med tösen va jag kanske inte sjukskriven men va hemma en månad, med pågen va jag sjukskriven i 7 månader pågrund av smärta under magen när jag fick stressa mkt på jobbet. Njut nu att vara hemma å ta det lugnt så mkt som möjligt, ha en trevlig måndag 😊🌸
nouw.com/kiiin
MissJohansson
MissJohansson,
Ja verkligen! Väntan blir så mycket längre! Vad skönt att du slapp med första men så trist att vara hemma i 7 månader. Stackare! Det ska jag göra! Desamma till din fina! <3
nouw.com/missjohansson
Marie,
Så fin du är med magen =D
sweetwordsbymirre.com
MissJohansson
MissJohansson,
Tusen tack snälla! <3
nouw.com/missjohansson
Nyponsoppan
Nyponsoppan,
Fina bilder!! 💕
nouw.com/nyponsoppan
MissJohansson
MissJohansson,
Tusen tack snälla du! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92