Veckans Planer- Konsert i Göteborg

Jag sitter här med min kopp kaffe, svettas och har en liten klump i magen och den klumpen beror endast på att jag är ensam hemma till på söndag kväll. Johan har när jag var på jobbet åkt iväg till sina vänner och kommer som sagt att vara borta hela veckan och det känns förj*vligt och jag tycker att det är så jobbigt! Jag är så otroligt mesig att jag blir tokig på mig själv, jag menar, en vecka, 7 dagar är inte speciellt lång tid i jämförelse med hur lång tid andra är ifrån sina parters och hade det handlat om 3 dagar så hade jag inte brytt mig, men ändå. Jag erkänner. Jag mår bra av min man och vill vara nära honom och en vecka känns just nu för lång tid, även om det kommer att gå fort och ska jag vara ärlig och lägga två sekunders tänkande på klumpen i magen så är jag 100% säker på att dem kommer försvinna inom kort och hallelulija för mobiltelefoner!

I vilket fall, nu skall detta inte vara ett deppigt "det är synd om mig" inlägg utan vi ska fokusera på det positiva som i detta fallet handlar om mig vecka, en vecka som jag har längtat efter LÄNGE! I helgen går nämligen en barndomsdröm i uppfyllelse!

v.31

Måndag
Jobbar 6:50-15:30
PW med K
Veckohandla
Johan åker bort...

Tisdag
Jobbar 6:50-15:20
BodyBalence 19:00
Sleepover med sis!

Onsdag
Jobbar 6:50-15:20

Torsdag
Jobbar 6:50-15:20

Fredag
Jobbar 6:50-15:20
Middag med vännerna på stan

Lördag
GYLLENE TIDER PÅ ULLEVI!

Söndag
JOHAN KOMMER HEM!
Inga planer

På lördag ska jag få se Gyllene Tider på Ullevi med min kära moder och detta är en konsert som jag har väntat på sen jag var liten och sjöng med till "flickorna på tv2" och "Jag går och fiskar" i en träslev på köksgolvet och hade en dröm om att äta en Mazarin på ett cafe i Halmstad och spana efter Mr: Gessle!
Det ska bli så otroligt roligt så denna veckan kommer verkligen bestå utav en nedräkning till lördag och konserten och därefter snabbt till söndag och min Johan äntligen kommer hem.

Hur ser din vecka ut? Några spännande planer?

Gillar

Kommentarer

misslindhe
misslindhe,
Du kommer fixa det, ibland är det skönt att vara borta från varandra men jag förstår också hur du tänker. jag känner samma sak när jag är borta från min kärlek, det är tomt och man sover knappt!

Imorgon ska vi troligtvis på djurpark om vädret tillåter det, jag ska se om jag kan ta tag i min framtid och sen i helgen blir det festival och rix fm festivalen! 😃
nouw.com/misslindhe
MammaJenny
MammaJenny,
Jag förstår att det är tufft att vara ensam när man är van vid sällskap. Dagarna kommer säkert gå fort ska du se <3 Kramar till dig!
nouw.com/mammajenny
FrokenA
FrokenA,
Det fixar du, tänk istället att du plötsligt fått mängder med egentid 😊
nouw.com/frokena
moaastrom
moaastrom,
usch ja,vet hur det är att vara borta från babe.... Men tyvärr får man ju bita i det sura äpplet och sakna ihjäl <3
nouw.com/moaastrom
Marie,
Ohh jag är likadan, jag gillar inte heller att vara ifrån min karl och 3 dagar är nästan ocså för mycket hehe
sweetwords.se
TindraJosefsson
TindraJosefsson,
Hoppas du får en mysig vecka, kram<3
nouw.com/tindrajosefsson
aliciaklerkefors
aliciaklerkefors,
Hoppas du får en bra vecka även om han är iväg. Men njut av konserten!! 😃
nouw.com/aliciaklerkefors
Ida,
Så underbart att äntligen få se Gyllene tider!! 😃
idanilssonphoto.se
CristinaS
CristinaS,
Jag förstår dig helt och hållet! Är min man borta har jag svårt att sova, får ångest och har den klumpen i magen. Jag vet att jag har sängen för mig själv och allt är bra men som du säger jag mår bra av min man, att vara med honom. Det skulle kännas som en evighet! Jag hioppas ändå att du får en bra vecka och är lite avis på dig när det gäller konserten. Njut för mig också! 💕
nouw.com/cristinas
happyM
happyM,
Åhh förstår verkligen att det känns himla tufft, men vi får vara glada att det är så du känner och att det inte bara känns skönt att slippa han hihi ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92