Veckans Planer

Veckan har i stort sätt bara börjat så varför inte göra en lite mer ner dykning i hur denna veckans ser ut, min mål och vad jag ska göra för att ansluta veckan med ett lugn i hela kroppen.

Veckans Planer

Tisdag:

Social Media Day! - Idag så ligger fokus i att jobba med mitt.

Your Decision- Coachningsamtal kl: 14:00

DISNEY + - Yepp! Idag så är det PREMIÄR för Disney + och som jag har längtat eftersom att jag är en äkta disneynörd och alltid har varit. Tänk att bara få tillgång till allt och Good Luck Charlie på en och samma gång, im in heaven! Typ... haha!

• Fixa klart i barnrummet- Igår så fixade vi i barnrummet, hängde upp alla kläder och flyttade ut alla mina prylar som var kvar sedan tidigare och packade upp babygymmet samt babysittern och åh, nu är det på riktigt och idag siktar vi på att bli klara. Mysigt värre

Onsdag:

• Frukost på Espresso House- Jag startar denna dagen med en mysig frukost med lite eget arbete med min fina vän Ulrika på Espresso House i stan, det var så mysigt och givande förra veckan att vi kände direkt att detta måste vi göra om.

• Your Decision- Coachningsamtal x3- Alltså förstår ni vilken rolig dag! Jag har tre bokade samtal och wow vad taggad jag är! JUST LOVE THIS!

Torsdag:

• Social Media Day!- Som sagt, jag älskar att planera in dagar då jag verkligen sitter ner och jobbar med mitt, spelar in videos, grejar med bloggen, allt som har med detta fantastiska som kallas för Sociala Medier att göra.

• Your Decision- Coachningsamtal kl: 10:30

Fredag:

• Veckorstädning + Veckohandling- That´s it, inget annat inplanerat på fredag, så skönt!

Lördag/ Söndag:

• HELT OPLANERADE, eventuellt en fotografering men inget annat specifikt.

Veckans mål

Om det är någonting som jag bara måste acceptera så är det att jag faktiskt nu är höggravid och måste lyssna på min kropp, precis som jag gjorde igår. Är det lata dagar i soffan som kroppen önskar så är det lata dagar i soffan som kroppen ska få.


Jag förstår hur detta både låter och ser ut men när man är en så kreativ person som jag är och älskar att pilla, greja och utvecklas i mitt egna så har jag otroligt svårt att göra andra och mig själv besvikna som om det inte skulle komma upp en video på söndag eller att bloggen står utan inlägg en dag. Men det är något jag måste lära mig att jobba med och acceptera, precis som jag har accepterat att jag är sjukskriven och går hemma med värk från fogarna och en stor men fantastisk mage.

Lugnet i kroppen i veckan

Denna veckan tänker jag inte bara ta 1 utan 2 kvällar med hemmaspa, alltså ta ett bad, lägga ansiktsmask och bara komma ner i varv. Njuta till 100%.

Det var min vecka, hur ser eran vecka ut? Något spännande som händer?

Gillar

Kommentarer

Madelena
Madelena,

Tack för samtalet förut. Väldigt givande. Ska bara tänka mig själv i veckan, men jobbar till helgen

nouw.com/madelena
MissJohansson
MissJohansson,

Tack själv! Så roligt att du är med! Stor kraM!

nouw.com/missjohansson
Stephanies2punkt0
Stephanies2punkt0,

Ha en fin vecka! 😃

nouw.com/stephanies2punkt0
MissJohansson
MissJohansson,

Desamma till dig fina! <3

nouw.com/missjohansson
rosannamaard
rosannamaard,

Vilket strukturerat inlägg! ÄLSKAR sånt, skönt att ha hela veckan planerad.

nouw.com/rosannamaard
MissJohansson
MissJohansson,

Tack fina du! Så skönt! kram!

nouw.com/missjohansson
happyM
happyM,

Hoppas att du får en underbar vecka ❤️ Stor kram

nouw.com/happym
MissJohansson
MissJohansson,

Tack vännen, det var den verkligen!

nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92