Vi har valt NAMN- Gravid vecka 32

Jag gjorde det igen, jag hann med 2 dagar tillgodo med att lägga ut veckans gravidinlägg och jag klappar mig själv på axeln för det.

Vilken vecka är du i nu?

Jag är i vecka 32 (31+6)


Hur många procent är avklarade?

80.1% är avklarat


Hur stort är barnet?
Barnet är ca 39 cm långt mellan huvud och fot och väger ca 1,95kg.


Vilken utveckling sker denna vecka med barnet?

Dem inre organen fortsätter att mogna och lungorna förbereder sig inför den riktiga andningen. Barnets alla sinnen (syn, hörsel, smak & känsel) fungerar.

Barnet sover nu en stor del av tiden men är ofta mycket aktivt under dem vakna perioderna och övar på att andas, öppna och stänga ögonen.


Mysfaktor?
Jag var nu i veckan, rättare sagt i tisdags (läs det inlägger här KLICK) på ultraljud och finns det något vackrare eller mysigare än att få se sitt barn i magen? Nej, jag tror inte det.

Hur var vecka 31?

Vecka 31 var riktigt bra. Mysig.


Veckans craving?

Jag är kvar i det trista isvatten träsket, kanske för att det har varit så sjukt varmt och att jag är törstig typ jämt. Men vatten. MUMS!


Veckans bästa?

Jag har tvättat ALLA barnkläder och tillbehör som behöver tvättas och det är verkligen underbart skönt att ha den vetskapen. Nu kan bubblan komma och vi är redo med en nybäddad säng och kläder. Underbart.


Veckans Youtube video?

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Åh haha isvatten kan ju vara så otroligt gott i bland<3
nouw.com/johnssons
MissJohansson
MissJohansson,
JA! Bästa som finns! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92