Vit pizza med grön sparris

Okej, minns ni är jag i morse skrev ”idag vill jag bara mysa hemma” men åter igen gick inte mina planer i lås.
Vi kom precis hem. Lille W ligger precis bredvid mig i sängen sovandes och jag passar på att blogga från mobilen (en stor anledning till att jag är tillbaka på nouw) innan jag ska hoppa i duschen för att sedan inta ”datorläge” i soffan.

Dagen började i soffan men allt eftersom att solen lyste mer och mer in i vårt vardagsrum kunde jag inte längre sitta inne, så jag ringde min syster Elin och tog med henne ut i skogen på en härlig långpromenad som avslutades med att vi delade på en termos med kaffe.

Efter skogen drog vi oss vidare hem till våra föräldrar där vi snabbt bestämde oss för att äta middag ihop så mamma startade grillen, jag hämtade J som direkt ställde sig i köket och gjorde iordning 3 fantastiska pizzor!

Den här vita pizzan har blivit vår absolut favorit med recept ifrån ingen mindre än Benjamin Ingrosso. Så lätt och löjligt god! Vi toppade dock dagens pizza med färsk grön sparris och mums! Kom direkt till receptet HÄR!

Efter två bitar kom den där känslan när kroppen säger stopp till det goda och nu ligger jag här, proppmätt och törstig samtidigt som jag letar efter krafter att orka ta mig till badrummet och till duschen.

Tror nog att det blir en tidig kväll för mig idag.
Jag hoppas att du har haft en magisk dag!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92