We are One

Jag ligger här i min säng tårögd efter att ha läst en del av dem kommentarer som jag har fått på min senaste video, We Are One! Jag är så otroligt glad och tacksam över att videon har tagits på rätt sätt och att den verkar vara uppskattad efter så mycket tid som jag har lagt ner på denna video. Videons syfte är att det spelar ingen roll vem du är eller vad du har för bakgrund, vi är en. Hatet tar över nätet när det faktiskt borde vara tvärt om. Var är kärleken? Varför är vi idag rädda för att berätta vad vi är bra på eller älskar med oss själva? Jo för om vi gör det så får vi oftast (i mitt fall) hat skickat till oss eller kommentarer att "du bara skryter, du suger" "Malgroda", "Oj du säger att du kan göra det där, du kan ingenting" detta är bara få av dem kommentarer som jag har fått skickat till mig under mitt snart år på youtube och då har jag inte tagit med det grövsta.

Jag är så otroligt nöjd över videon och det värmer så otroligt mycket att den har blivit sedd på det sättet som jag vill att den skulle bli sedd på. Nu hoppas jag att den delas och går viral så att alla får se denna fantastiska video med så många talangfulla youtubers där ute. Ser ni, du delade jag med mig av en åsikt, utan att driva med mig själv, jag lär mig.

Så kolla gärna på videon och dela den i era sociala medier, We Are ONE! Du, jag och alla är vi ONE!

Gillar

Kommentarer

Yasminegill
Yasminegill,
trist med människor som måste sprid hat och elaka kommentarer dom är säkert väldigt missnöjda med sig själva.
nouw.com/yasminegill
Christer,
Jättebra video, bra jobbat 😊
www.christerholm.nu
Lillfoppan,
Jessika,
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92