Weekend i Göteborg- Darin i Scandinavium

Det verkligen pirrar i hela kroppen nu när jag sådär ett dygn senare skall sammanfatta min lilla weekend med Anna i Göteborg i detta inlägg.
Som jag redan har hintat om så vart allt helt perfekt.Darin. Hotellet. Maten. Sällskapet, ja verkligen ALLT!

Vi kom fram till Göteborg lite efter klockan två på lördagen och checkade in Gothia Towers. Vi fick ett jättegulligt litet rum på 19 våningen med utsikt över Scandinaviums tak och halva Göteborg.

Alltså hur fint?

& precis där gissade vi att Darin hängde runt halv tre när bilden togs, därav mitt lite suddiga finger mitt i bilden.

Efter att vi hade gjort oss hemmastadda på hotellrummet så gick vi ut för att ta oss en bit mat i närheten så att vi skulle orka med kvällens konsert.

En vegetarisk pizza senare och med ett snabbt köp på Ica Fokus så var vi tillbaka på hotellrummet för att göra oss iordning inför kvällens konsert.

Eftersom att vi bodde så nära Scandinavium och hade bestämda sittplatser så gick vi inte mot konserten förs det var ca 20 minuter kvar till konsertstarten vid halv åtta vilket var riktigt bra. Vi kunde hitta våra platser, andas in energin, ta lite bilder och bara peppa ännu mer men allt i en lugn takt. Gissa om vi vid detta laget var taggade? Nästan lite övertaggade om du frågar mig.

Konserten började och helt plötsligt stod han där, Sveriges kung av pop i en enda strålkastare i tonerna till Microphone. Kanske inte i den snyggaste outfiten enligt mig men wow vilken start!

Vi hade verkligen helt perfekta platser precis bredvid podiet och jag ljuger verkligen inte om jag berättar att vi satt ca 3m ifrån Darin och att vi hade ögonkontakt med honom flera gånger under konserten! Alltså wow! Vilken man! Får man säga så om man är förlovad? Well... jag tror att det ska gå bra va?...När jag dessutom gjord en "hjärtsymbol" med mina händer så tog han sig på hjärtat och tittade på mig. Förstår ni att jag blev lite smått fnittrig?

Konserten var verkligen värld 5/5 möjliga. Den var helt perfekt med låtar ifrån hela hans karriär, allt ifrån "Money for nothing" till "Juliet, Hög mfl" och hade jag haft möjlighet att åka till Malmö nästa lördag så hade jag LÄTT gjort det!

Det var verkligen två otroligt nöjda och glada tjejer som lämnade arenans golv och gick tillbaka till hotellet med "WE LOVE U DARIN" skrivet framför ögonen på oss.
Den mannen vet verkligen hur man bjuder på en show. Alltså Wow!

Söndagen började med en liten sovmorgon till klockan nio och med en lång och mysig hotellfrukost på det.
Eftersom att tåget hem inte gick förs klockan två så valde vi att gå runt lite i femmanhuset och kolla i lite butiker. Lite shoppande av accessoarer och en kopp kaffe senare åkte vi med tåget hem och lämnade Göteborg med två stora leenden.

En helt perfekt weekend om du frågar mig och jag är så otroligt glad att jag var med just Anna. Vilken fantastisk vän hon är. Världens bästa.

Kärlek till dig.

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åhhh men huur mysigt har ni inte haft det!! Låter verkligen helt fantastiskt och så himla magiskt att gå ifrån showen med den känslan!! Så himla glad jag blir!! Det här är ju verkligen något som går att leva länge på!! Stor stor kram ❤️
nouw.com/happym
MissJohansson
MissJohansson,
Kommer leva på moln minst en vecka till, hihi! Stor kram finaste du! <3
nouw.com/missjohansson
celinelundqvists
celinelundqvists,
Haha åh nu är min mamma avis kan jag säga, hon avgudar Darin! Låter så kul!
nouw.com/celinelundqvists
MissJohansson
MissJohansson,
Hihi! Så bra! Han är värld att avgudas^^hihi! Var helt fantastiskt! Stor kram vännen! <3
nouw.com/missjohansson
janielindahl
janielindahl,
Men vilken upplevelse 😍 Förstår att ni måste ha njutit som bara tusan i publiken, känslan att få stå så nära är ju oslagbar!! ❤️ Låter som en alldeles magisk kväll och helg, kramar 💕
nouw.com/janielindahl
MissJohansson
MissJohansson,
Verkligen! Det var helt fantastiskt! Magisk och perfket! Stor kram finaste vännen! <3
nouw.com/missjohansson
shazi
shazi,
MissJohansson
MissJohansson,
Helt amazing! <3 Kram!
nouw.com/missjohansson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså wooooow! Ni ser ut att ha haft det helt otroligt!! Kan vi komma överens om att Göteborg verlkigen levererade den här helgen?? Dröm ju!! kram fina <3
nouw.com/matildaberlin
MissJohansson
MissJohansson,
Det kan vi verkligen göra! Stor kram vännen! <3
nouw.com/missjohansson
liilah
liilah,
Sådana saker lever man länge på.
nouw.com/liilah
MissJohansson
MissJohansson,
Verkligen! Kommer sväva på moln minst en vecka till ^^Hihi! Stor kram!
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92