Why Don´t do a workout?

Lägenhetsvisningen gick bra men det var inte riktigt vad vi tänkte oss, vi fick en bild av boendet innan vi åkte ditt men den bilden var inte i närheten av vad vi fick se, inget fel på lägenheten men nej, inte för oss.
Efter lägenhetsvisningen så tog jag och Johan oss in till stan och gick in på Nordic Wellness, jag har ju berättat för er att jag är en riktigt periodare när det gäller träning mm, men nu så känns det annorlunda, jag b��rjar inte träna för Johan eller någon annan denna gången utan gör det endast för mig själv, för att jag vill och det känns så fantastiska bra.

Vi har precis ätit en sen lunch och ska snart hoppa i träningskläderna för att åka iväg och köra lite kondition och det känns hur bra som helst. Nästa år ska bli mitt år och det ska det verkligen bli, det har jag bestämt mig för. Egoistiskt va?
Har ni några nyårslöften i år?

När man ska börja träna så behöver man ju träningsskor och en snygg träningsväska, min fina man försvann från mig på Överby när vi var där tidigare idag och helt plötsligt efter en mycket letande kommer han med världens leende på läpparna med dessa skönheter, God sen Jul till mig. Uppdaterar er efter mitt första träningspass, om jag kan röra mig och orkar vill säga.

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92