WTF CDON?! Hur tänker ni nu?

Jag fick en stor chock med ett stort frågetecken framför mina ögon när jag fick detta skickat till mig. Rubriken lyder "Ta tandstenen själv och undvik tandläkarbesök!" nej, utropstecknet har inte jag lagt till utan detta är precis vad det står.

Nej, jag kan inte allt om tänder, jag är inte ens färdigutbildad tandsköterska än men med bara 2 veckor kvar till min examen så måste jag få ta och kommentera detta. För detta är i mina ögon helt j*vla galet!

1.Tandstenskit. Det som dem säljer i "tandstenskitet" är en pincett, en spegel och en undersökningssond som inte är ett instrument som man tar bort tandsten med.

2. Förstör inte emaljen. Dem säger att det inte går att förstöra emaljen med detta kit, tyvärr är detta en lögn. Jag som har fått utbildning i hur man tar bort tandsten med rätt instrument skulle kunna förstöra emaljen om jag skulle använda fel teknik.

3. Det är dyrt. Ja, det är dyrt och jag kan inte säga någonting om detta mer än, ta hand om dina tänder och bry dig om dina tänder så blir det alltid så mycket bättre.

4.Undvik att gå till tandläkaren. Man ska inte undvika att gå till tandläkaren. Det är skitjobbigt för vissa, fråga bara mig, jag har varit livrädd för tandläkaren hela mitt liv och har fasat för varje besök och har först nu efter min utbildning blivit "modig" att gå till tandläkaren, men detta är verkligen ingen anledning att undvika tandläkaren för att spara pengar, tyvärr finns risken att det kommer kosta dig mer i slutändan istället. Så även här, sköt om och bry dig om dina tänder.

5. Det är rostfritt stål. Det är nog det ända i den här lilla texten som jag faktiskt tror på.

Nu fick jag ut mina frustationer över detta, för visst är det helt sjukt! över 100kr på, i min mening, falsk marknadsföring.

Nu är jag nyfiken på vad du tycker? Överdriver jag för att jag snart är nyexad eller är det "bra att detta säljs?
Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

alexandralennberg
alexandralennberg,
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Vem kommer på detta ens? Så knäpt! Kram!
nouw.com/missjohansson
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Jag hade inte köpt det!
nouw.com/juliavnmelin
MissJohansson
MissJohansson,
Nej fy! Stor kram! <3
nouw.com/missjohansson
happyM
happyM,
Så himla bra inlägg verkligen!!❤️ Skulle aldrig våga göra något sånt där som att köpa ett sånt kit, tänk om man skulle råka skada tänderna lixom 😲 ❤️
nouw.com/happym
MissJohansson
MissJohansson,
Tusen tack fina du! <3 Eller hur! Precis som så som jag tänker. Det är så sjukt! Stor kram till dig vännen! <3
nouw.com/missjohansson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Haha, men va?? Vissa saker ska man låta de som kan syssla med. Jag som är utbildad inom fransar och naglar kan förstå rysningarna när man ser "gör det själv"-grejor och vet hur det kan sluta. Jag lämnar mina tänder i händerna på proffs och betalar med glädje min tandvårdsförsäkring varje månad för att låta dem göra det.
nouw.com/annaskarblom
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Så sjukt och speciellt när det verkligen kan skada och göra allt så otroligt mycket värre. Då gör du precis som jag gör när det kommer till fransar och naglar. Stor kram vännen! <3
nouw.com/missjohansson
My_Life_My_Story
My_Life_My_Story,
Insåg att jag inte läst din blogg ordentligt ☺️ Mysig! fint upplägg och bra med bilder och tips 😀😍 laddar ner appen photofix 🤪😘
nouw.com/my_life_my_story
MissJohansson
MissJohansson,
Gulle du! Gör så! Rekommenderat! Stor kram vännen! <3
nouw.com/missjohansson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Jag har helt ärligt världens sämsta bild utav cdon för tillfället! Vi hade ett projekt med ett par trasiga hörlurara som på riktigt tog nästan ett år att lösa... Hur J*kla svårt kan det va liksom?? Nej fy för cdon säger jag bara! Kram fina <3
nouw.com/matildaberlin
MissJohansson
MissJohansson,
Va? det var det sjukaste jag har hört? Över ett år? Seriöst! Kan inget annat än att hålla med dig. Kram fina du! <3
nouw.com/missjohansson
Cassiezenkert
Cassiezenkert,
Men VAAA?? Detta är såå sjukt, skulle aldrig kunna göra det själv, går hällre till tandläkaren som kan det. Kan man inte förstöra tänderna om man gör det själv?
nouw.com/cassiezenkert
MissJohansson
MissJohansson,
Jo det är ju precis det som man kan göra och om man inte skadar tänderna så är det ju lätt att man skadar tandköttet, så otroligt dåligt. Kram vännen! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92