Your decision- För dig som vill växa inom sociala medier

KLICKA HÄR (KLICK)

Jag berättade för er här om dagen att jag har bestämt mig för att istället för att bara sitta hemma och vänta på att bubblan ska komma så vill jag utnyttja tiden till fullo genom att våga drömma och våga ta ett steg att testa på en dröm och tanke som jag har haft under en längre tid, nämligen att få börja göra det som jag tror att jag är ämnad för och älskar att göra, nämligen att coacha och se hur andra växer med hjälp utav min vetenskap, erfarenhet och pepp.

Innan jag utbildade mig till tandsköterska så jobbade jag som Store maneger på ett café i Halmstad och det som jag verkligen ÄLSKADE med min tjänst mer än att jag fick lära mig allt och lite till om kaffe (kaffekäring som jag är eller var innan graviditeten) var att få lära upp och se hur min personal utvecklades från att inte veta någonting om kaffebönor till att leverera underbart kaffe med en fantastisk service. Dessa stunder var verkligen höjdpunkten.

Så om det är någonting som jag verkligen saknar i mitt liv och som jag inte kan göra på samma sätt på mitt jobb idag så är det att just coacha eller se någon växa med hjälp utav exempelvis mina metoder och erfarenheter så i och med det har jag startat upp...

En ny youtubekanal som jag helt kommer att ägna åt detta med första videon ute IMORGON. (Lugn Miss Johansson kommer absolut att vara kvar och aktiv)

En facebook grupp för den som vill lära sig mer om sociala medier, bli coachad men samtidigt träffa andra som brinner för sociala medier.

Instagram kopplat till just detta tema med riktlinjen att motivera och stärka.

Ni ska bara veta hur otroligt tufft och nervöst det är för mig att berätta och dela med mig om detta för er. Detta är liksom en dröm som jag har haft helt för mig själv och "jobbat" med i smyg men som jag nu väljer att satsa helhjärtat på när jag ändå inte kan göra annat. Bara för att jag har foglossning och svårt att röra mig betyder det inte att huvudet behöver stå still.

Så jag hoppas att du vågar gå med i facebookgruppen (KLICK) om detta låter som något för dig och följ mig gärna på mina andra kanaler.

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Men åh, heja, heja dig!! Vad grym du är och är det något man vill så klarar man det! Allt går om man bara så vill 😃 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
MissJohansson
MissJohansson,
Tusen tack fina du! Det värmer så otroligt mycket! Eller hur! Det är precis som det är! KRAM!
nouw.com/missjohansson
taylorsroom
taylorsroom,
Åh spännande!!
nouw.com/taylorsroom
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! 😊 <3
nouw.com/missjohansson
CristinaS
CristinaS,
Heja heja!!! Du är grym vännen! 💕
nouw.com/cristinas
MissJohansson
MissJohansson,
Tusen tack fina du! Det värmer så <3 OCH desamma! <
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92