Youtube räddade mitt liv

Jag satt här om dagen och kollade runt på datorn, mest för att jag inte hade något speciellt att göra just där och då när mitt förflutna kom ikapp mig i form av den första tidningsartikeln jag gjorde för över 3 år sedan när jag mådde som sämst om min nyfunna kärlek youtube.

Jag har skrivit flera inlägg tidigare om mitt förflutna och om vilken väg jag har gått för att komma och bli den personen som jag är idag både psykisk och fysiskt, men när jag fick se detta efter en lång tid utan att ens har andats tankarna så fick jag för första gången ingen hjärtklappning eller en orolig känsla i bröstet utan jag kände egentligen ingenting.

Jag både pratar och tänker ofta på tacksamhet. Vad jag är tacksam för just här och nu och ser det förflutna som tuffa uppförsbackar som jag har behövt i mitt liv för att komma hit där jag är idag.

Kortfattat. År 2017 så gick jag raka vägen in i väggen och utvecklade i och med detta utmattningssymptom och psykisk ohälsa. Jag blev deprimerad och tappade verkligen bort mig själv helt och hållet både i vem jag var eller vad jag ville i livet. Jag har alltid varit en glad, sprallig och positiv person men under detta året var jag allt annat än glad. Jag var ledsen, tom och hade ingen lust eller energi till någonting med mörka tankar helt utan någon som helst livsglädje. Jag var alltså inte mig själv till någon liten procent och mådde på ett sätt som jag idag inte kan förklara, allt var mörkt och stumt och jag önskar ingen att må så dåligt.

Eftersom att jag inte kände igen mig själv och inte hade någon ork eller lust till någonting så hittade jag plattformen Youtube. Klippen var precis lagom långa för att jag skulle orka fokusera på 1 helt avsnitt och efter en liten tid startade jag min egna youtubekanal där jag fick gå in i min karaktär "Miss Johansson" som var en avspegling på den personen som jag var innan jag blev sjuk och detta räddade på riktigt mitt liv. Youtube räddade mitt liv och satte grunden för mitt kreativa skapande på sociala medier där jag är idag.

Vill du läsa eller se tidningsartikeln så går det att göra här KLICK.

Men jag är så tacksam för mitt förflutna för utan det hade jag inte varit där jag är idag. Jag är så tacksam över min familj och J, mina djur och närmaste vänner som fanns där i vått och kort under denna svåra tid. Ni är verkligen värt allt och lite till. I love u and you know how you are!


Jag önskar er en fantastisk fredag! Ta hand om er!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92