YoutubeTips- Varumärkesprofilering

Jag fick en fråga på youtube tidigare idag angående den lilla bilden på mig som syns i mina videos längst ner i högra hörnet och tänkte dela mig om detta, en liten DIY guide på hur du får dit den i dina videos, så där lite trevlig kvällsläsning så här på lördagskvällen.

Nu ska jag inte säga att jag är proffs på detta, min fina kompis A fixade detta åt mig för kanske ett år sen eller lite mer tillochmed men jag kommer ihåg vad han gjorde och hur man gjorde, dock inte var jag ändrar profilbilen, så jag hoppas verkligen att jag guidar er rätt nu vänner, annars, let me know and I well fix it again! Okey?

Börja med att logga in på youtube på din dator och klicka in dig till "Studio" och välj sedan "Kanal"

När du står på "Kanal" så titta in i rullgardinen och välj varumärkesprofilering. Här väljer du, din bild (ska fungera för första gångs användare) samt när, var och hur länge den ska synas i din video.
Och tryck sedan på uppdatera

Sen ska det vara "good to go"

Lycka till!


Jag sitter just nu framför datorn med ett glas rött och lyssnar på podd och ska snart dra igång redigeringen av morgondagens video för att sedan kunna ladda upp den och vara näst intill "dataledig" imorgon, inte för att jag vill utan mer för att det är nyttigt, jag tror verkligen inte att det är bra att "jobba" hela tiden, även om jag inte ser detta som ett jobb precis.
Johan jobbar borta hela natten så jag och djuren är själva hemma, lite trist, kanske blir svårt att somna sen samtidigt som det är lite skönt att vara helt själv med mina guldkorn.

Jag hoppas att ni har haft en fin dag!

Gillar

Kommentarer

Lexochlogan
Lexochlogan,
Så fint att du delar med dig. Skulle vilja börja göra film men är alldeles för feg
nouw.com/lexochlogan
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Vad roligt att du delar med dig! Gud så skönt att vara lite datorledig 😊
nouw.com/sofialissmyr
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92