zombie.se

Det är verkligen vad jag är idag en zombie. Jag är så otroligt trött idag. Sovit länge samt några timmar nu under dagen, alltså hallå eller?
Blir lite lätt irriterad på mig själv faktiskt och bättre blir det ju inte att jag sitter nu och kämpar med att hålla uppe humöret och ögonen, så det förklarar ju min dag till ord och pricka, säger man så? Det är ju någonting med ord och ... heter det inte det, pricka? Eller är det prick? Ja ni förstår nog vad jag menar.
Jag har redigerat en ny vlogg, lagt upp vloggen på youtube, varit ute på en riktigt lång promenad med hundarna, ätit och sovit och sen sovit lite till, ni hör det är ingenting som har skett idag egentligen så hur jag kan kämpa nu kl 22.00 med att hålla ögonen öppna när jag har sovit flera timmar under dagen gör att mitt huvud snurrar rätt så bra, men så är väl livet, ibland är det trötta dagar.


Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Såg din video å lade kommentar. Jag har oxå my video uppe nu som ja laddade upp under natten.😊 gött med långpromenad med hundarna. Oj DET var en del sovande till å från heh.. Hade ja skreve i min blogg att jag sovit SÅ många ggr hade ja lätt fått en korkad kommentar om min sömn från nån(sker mest de ggr då fort jag skrivit ibland att jag ä trött å ska vila eller liknande). Rätt störande å få korkade å konstiga kommentarer om min sömn å trötthet då.
nouw.com/mittlivommig
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92