- Det bästa med just nu-

Vi har precis på riktigt gått in i min favorittid på året, vissa blir nere, känner sig deppiga och har en stor saknad efter ljus och vill inget hellre än att krypa ner under täcket i sängen och inte komma fram förs klockan slår April månad. Jag är dock raka motsatsen. Hösten för mig betyder "cozydelux" som innebär en nedräkning till årets mysigaste månad, December.

Och eftersom att jag är lite speciell och älskar listor så tänkte jag helt enkelt ta och bjuda på en hederlig "Det bästa med just Hösten" lista.

•Det är okej att mysa 

Enligt mig och det som alltid är det första som jag tänker på när jag tänker på just hösten är myset. Myset som sker planerat men också spontant.
När denna underbara årstid kommer så finns det inget mer som jag längtar till så mycket som när jag kommer in ifrån min långpromenad med Milon och är sådär lite lätt småfrusen och får rosenröda kinder så fort jag kliver in i lägenheten. Tar mig en kopp te i soffan under en varm filt och tänder upp hela lägenheten med tända ljus framför en bra serie eller en bok. Vad jag gör spelar egentligen ingen roll men det här balansen mellan te, filt, tända ljus och rosenkinder är verkligen något av det bästa jag vet. Det är helt underbart!

•Världen förändras

Jag tycker att det visst kan vara vackert att ta en promenad en sommardag, sommarkvällar slår väl egentligen ingenting men en promenad en solig höstdag slår nog allt och lite till, tänk... det är i just denna årstid som världen (vårt avlånga land är kanske det rätta sättet att utrycka det på) färg. Det gröna blir till det vackra, det vackra blir till något magiskt- alla världens färger. Magi.

•Lugnet

Denna lilla lista och mina tankar om just hösten, väntan till mysmånadens mysmånad är ju min egna och det kan säkert låta otroligt konstigt utåt för någon som tycker att just detta är en jobbig period men någonting som jag alltid får vid just oktober är ett lugn i kroppen. Om detta handlar och händer just mig för att jag älskar hösten är ju kanske en skarp teori men ändå, det känns som att jorden går ner i varv och stress är som borta med vinden. Hösten= Lugnet

•It´s my birthday! 

Som jag har nämnt några gånger nu innan så innehåller oktober månad även min födelsedag och vad kan man inte älskar av bara det? Jag är en person som älskar min och andra födelsedagar oavsett vad. Jag älskar det där pirret som ligger i magen kvällen innan, känslan i kroppen som finns när jag vaknar upp och kärleken jag känner ifrån mina nära och kära. Födelsedagar är underbara!

Detta var en liten lista om just mina tankar om varför jag älskar stunderna som är just nu, en ända stor nedräkning till mysmånadens månad. Vad tycker du om hösten? Är du lika förälskad som jag eller vill du helst slippa den?

Gillar

Kommentarer

Madde,
Kan skriva under på allt, förutom födelsedagen då. Hösten är den absolut bästa årstiden av alla.
www.nouw.com/madelena
MissJohansson
MissJohansson,
Då borde vi starta en höst klubb! Så otroligt härlig och mysig årstid! KRam! <3
nouw.com/missjohansson
Kamilla,
Håller med om att hösten är mys. Förstår att du ser framemot månaden då det vankas födelsedag för dig
kamillaskamera.com/
MissJohansson
MissJohansson,
Verkligen! Bästa som finns! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92