- TacksamhetsListan -

Varje dag

Om det är någonting som jag gör varje dag så är det att jag skriver ner eller tänker på någonting som jag är tacksam för varje kväll innan jag går och lägger mig.

Detta är verkligen så givande för mig och något som jag anser är viktigt att lägga mellan två minuter på.
Vissa dagar går det hur lätt som helst att göra listan lång av tacksamhetspunkter medans andra är svårare och jag knappt kommer på någonting att vara tacksam för förutom "det vanliga" if you know what I mean. Så idag tänkte jag dela med mig om tre punkter som jag är tacksam för just nu.

1. Min planering 

Okej... kan jag sluta tjata om detta någongång?
Svaret är nog nej för detta har verkligen gjort min vardag och mig själv lättare. Jag är så sjukt tacksam över min kalender och min planering som jag kör på just nu. Detta är verkligen någonting som fungerar för mig och gör mig till en gladare, lugnare och mer harmonisk person som kan blanda mina jobb, mina sociala medier som podd + blogg, familj, vänner och lata kvällar i soffan i mina vardag helt stressfritt.

Planering = Anna mår FABULOUS!

2.Sockerfria bakverk!

Denna månaden så kör jag och min sambo som sagt sockerfritt vilket betyder att vi inte äter någonting med socker i förutom frukt och bär och det går riktigt bra!
Det är inte så svårt att leva utan socker men det finns verkligen i allt! I Am in chock!

Nu var det inte detta jag är tacksam för utan bakverken som man faktiskt kan fynda på konditorin och speciellt tacksam är jag nu när "Fröken röd" snart är besök och choklad/ sockersuget blir som värst! Amen to that!

3.Mitt förhållande

Jag vet att jag har hittat rätt person att dela mitt liv med och jag är så tacksam över det förhållande som vi har ihop. Det är så mycket kärlek från första morgonpussen till den sista. Vi hör liksom ihop och min kärlek för denna man blir bara större och större, starkare och starkare för var dag som går. Han är mitt allt och jag är så enormt tacksam över just honom.

Nu vill jag utmana dig. Vad är du tacksam för just nu?

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Jag tycker det är väldigt svårt att komma på saker. Jag kommer oftast bara på de vanliga men dessa 3 saker var ju jättebra😊❤️
nouw.com/amandizan
MissJohansson
MissJohansson,
Det är verkligen jättebra och så givnade!
nouw.com/missjohansson
jessiFri85
jessiFri85,
Fin lista. Jag har tanksam över hur långt jag har kommit i mitt liv idag. Jag trodde aldrig att jag skulle sitta i mitt egna hus med min älskade sambo <3 😊 för 5 år sen. Då vi träffades. Sen är jag såå tacksam över mina föräldrar som har gjort att jag är den jag är idag 😃 <3
nouw.com/jessifri85
MissJohansson
MissJohansson,
Underbart! Så härligt! <3
nouw.com/missjohansson
jessiFri85
jessiFri85,
Mm 😊. Sen är jag tacksam över att jag har klarat alla utmaningar som jag har fått gå igenom i mitt liv.
nouw.com/jessifri85
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229