- Vad Jobbar du egentligen med? -

Detta är en otroligt vanlig fråga som jag i stort sätt får dagligen så jag tänkte, rakt upp och ner, varför inte förklara lite mer noggrant om vad det faktiskt är som jag gör under "kontorstimmarna".

Jag har faktiskt inte ett utan två jobb. Ett heltidsjobb som tandsköterska här på folktandvården i Vänersborg samt ett extra jobb som körledare för Joyvoice i Mellerud.

Två jobb som verkligen är helt perfekta för mig, här får jag verkligen jobba med min passion för mitt yrke som tandsköterska, vara en hjälpande hand men också jobba med musik och utrycka mig själv musikaliskt som körledare i Joyvoice där jag får sprida glädje, skapa magi och bara leva i musiken.

När det kommer till jobb och kärleksfronten så är jag lyckligt lottad men vad jag gör. Jag älskar mitt liv. Jag älskar min man, min familj och jag älskar mina jobb. Jag älskar även min kreativa sida och mitt "jobb" som jag gör varje dag i mina sociala medier med bloggen och podden. Jag är lycklig.

Så det mina vänner är vad jag jobbar med. Tänder och musik blandat med lite kreativitet i form av mitt skapande och allt annat som jag har för mig.

Jag älskar mitt liv.
Så nu är jag nyfiken... Vad jobbar du med?

Gillar

Kommentarer

Michelle
Michelle ,
Va bra att du trivs på jobben 😊 vill me hitta något jag trivs med 👌🏻
michellefrandell.blogg.se
MissJohansson
MissJohansson,
Verkligen! Det kommer, jag lovar! <3
nouw.com/missjohansson
CristinaS
CristinaS,
Men alltså när sover du vännen? Två jobb och blogg och lägenhet och podd och ... herregud vilken energi! Man inspireras av dig varje gång! Jag älskar mitt jobb. Att jobba som lärare är det bästa jobbet i världen. Att forma framtiden och se de växa är så givande! 😊
nouw.com/cristinas
MissJohansson
MissJohansson,
Ja du, ibland frågar jag mig precis samma sak och önskar att dygnet hade några flera timmar, men mest så älskar jag det och fungerar hur bra som helst just nu 😊 Låter helt underbart! Så bra jobb! <3 KraM!
nouw.com/missjohansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229