18.12.19

Godmorgon!

Hej mina vänner och godmorgon på er!

Hur mår ni idag? Jag har vaknar upp med en mensvärk ifrån satan och sitter nu med båda knäna tryckandes så hårt jag kan mot magen för att få smärtan att om inte upphöra så i vilket fall lugna ner sig och som det känns just nu så fungerar det faktiskt. Nu kanske inte detta bara handlar om mitt hårda och stabila tryck utan lättnaden kan ju även komma ifrån Iprenen som jag tog för dryga en timma sen, men egentligen... vem bryr sig? Jag börjar i vilket fall att må lite bättre och det är så skönt!

Idag så är det en fantastisk dag som jag har framför mig bestående av både eget arbete vid datorn, jobb och sist men inte minst PREMIÄREN av STAR WARS ikväll på biografen här i Vänersborg och jag är taggad till TUSEN! Alltså wow! ÄNTLIGEN kommer vi att få en avslut på denna saga som har varit igång sedan 1977! Erkänn att bara den infon gör att det pirrar till lite extra i magen! om det nu blir så vill säga, om 10 år kanske det kommer nya filmer...

Så nu sitter jag vid datorn och har precis fixat med det sista på min video som kommer upp ikväll på youtube, lyssnat igenom podden en extra gång och bockar av punkt efter punkt på dagens "todo" lista så att jag bara kan njuta fullt ut av min kväll med min man.


Nu ska jag hämta en kopp kaffe till och avsluta det sista innan jag måste gå till jobbet.

Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

KILLSNACK

Först på listan

Först PÅ Listan: Killsnack

-> Wow… är ni beredda på något helt nytt? Idag så bjuder jag och Ulle på ett special avsnitt i sin fulla ära. Vi vill nämligen gå ner på djupet i dem där frågorna som man gärna vill ställa till en man men kanske inte har vågat eller haft möjlighet att ställa.
Så i dagens avsnitt har vi bjudit in 3 killar för att ta reda på just detta och ställer frågor ställda av er- våra lyssnare, av oss- dem där frågorna som vi alltid har fantiserat om och diskuterat oss emellan, samtidigt som vi går in på djupet när det gäller ”typsikt manligt”. Är det verkligen starköl, Chips, sport och snus som gäller för alla män? Snackar killkompisar känslor emellan? Är det mannen som ska fria? Självklart blir det lite ”Dirty talk”- sex och kärlek.

Lyssna direkt på SPOTIFY eller där PODDAR finns!

Pss.. glöm inte att följa Först På Listan på INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

5.12.19

Godmorgon mina vänner hur mår ni idag?
Idag så är det torsdag, en stor dag som jag möter med hat/kärlek.
Ikväll så är det nämligen terminsavslutning i Mellerud med Joyvoice och vi kommer att avsluta i vanlig ordning med en konsert i julens anda.

Nu måste jag äta upp min frukost och smita mig mot jobbet.
Jag hoppas att du får en fin dag!

Gillar

Kommentarer