22.4.18

Godmorgon mina vänner! Idag mår man som man förtjänar... eller ja... jag är inte bakis utan mer otroligt superseg... kan man vara superseg? Går kvällen var helt perfekt! Jag är så stolt över min fina man, han är verkligen grym på det han gör och precis som jag misstänkte så blev jag sådär fnittrigt nykär igår när han spelade, att se hur alla i publiken dansade och verkligen älskade vad Johan leverera gav mig värdens leende på läpparna. Åh! En perfekt kväll på ALLA sätt och vis!

Nu vart det ju tyvärr inga toppen bilder men ändå... det är något.
I vilket fall, kvällen var helt perfekt, träffat riktigt härliga personer, en gammal kompis och min bästa killkompis, alltså, ja det var perfekt.

Dock så är det ju någonting med att inte veta vad man ska ha på sig... "jag har ingenting" den känslan kände jag igår så det blev att jag slutade med klänningen och smyckena som jag hade på påskafton, ett säkert kort även om jag kände mig lite överklädd typ hela tiden, fick bjuda på den.


Så idag skall jag redigera dagens video och sedan inte göra ett skit, vara hemma med familjen, mysa och se på en massa filmer, typ... Nu ska jag hämta den första av många koppar kaffe...

Mums! Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer

Sofie - 26, gift och gravid med lillasyster
Men åh så gulligt! Det är ju äkta kärlek 😍
nouw.com/sofiethufvesson
MissJohansson
MissJohansson,
Hihi! Ja, händer varje gång <33
nouw.com/missjohansson
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229