2.5.18

Godmorgon mina vänner. Sovit gott? Jag fastnade såklart framför en film som gick på tv i går och kom inte i säng förs klockan var lite för mycket, men går man bara i skolan två dagar denna veckan så är det kanske värt det? Eller vad vet jag.

Jag har precis ätit lite frukost och vart ute med Milon på en morgonpromenad runt kyrkan och sitter nu och bara njuter av min kopp kaffe samtidigt som jag bloggar innan det är dags att bege sig till skolan. I övrigt så är det en rätt så lugn dag idag som har ett stort "plugga" tryckt över pannan på mig. Jag måste verkligen plugga ordentligt och inte bara "lite" som jag gjorde igår.


Idag så har jag på mig mina fina ljus byxor ifrån Elsas Garderob, ett par starka favoriter hos mig och till det har jag en svart blus med lite "lager på lager" armar.

Jag vet att dessa bilder inte alls är bra men jag vet inte hur jag ska ta mina "outfits" bilder när jag känner för det, tror att jag måste köpa mig en stor spegel och sätta i mitt rum så att jag får en helhets bild, eller något.

Hoppas att du får en jättefin "måndag" onsdag.

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Kul att du ville dela din blogg i min tråd. Glöm inte kommentera hos andra. Så fin outfit. Ha en toppen dag
kamillaskamera.com/
MissJohansson
MissJohansson,
Absolut 😊 Jag kommenterar allt hos andra, hinner inte med alla men minst 10, vi får ju stötta varandra 😃 Hoppas dagen har varit jättefin! <3
nouw.com/missjohansson
familjennordberg
familjennordberg,
snygg outfit!! ❤️❤️
nouw.com/familjennordberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229