Han bryr sig inte

För att börja detta inlägg så måste jag fråga er bloggare där ute en sak... är det bara jag som tycker att det är sjukt svårt att hitta på titlar på inläggen? Jag har seriöst suttit här nu en stund och försökt att komma på något passande namn att döpa inlägget till men nej, det går inte... så jag får väl se vad det slutgiltiga namnet på detta inlägg blir, kanske "Namnlös?"

Det var verkligen en mysig start på dagen i Uddevalla, vi gick runt i butiker och avslutade på ett fik. Det var verkligen perfekt (har ni tänk på hur många gånger jag använder ordet perfekt?) ingen shopping men många skratt och det kostar ju mindre och är på så sätt rätt så mycket snällare mot plånboken än en redig shoppingtur, även om jag verkligen älskar dem och saknar dem nu när jag är student.

Direkt när jag kom hem så pussade jag Johan hejdå och är officiellt helt själv med djuren hemma. Lite mysigt ändå. Så eftermiddagen har bestått utav att städa och diska och detta behövdes verkligen... Jag älskar Johan men hans sätt att "städa köket" är inte desamma som mitt.

Går det att lista ut vilket "städ" som är mitt och vilket som är Johans?

Skillnaden på mig och Johan är att han kan verkligen stänga av helt och inte bry sig medans jag har det i bakhuvudet oavsett vad jag gör när jag är hemma. Att lämna ett kök med en stökig disk är som att ha ett hjärtfel, i vilket fall i mitt fall, känner du igen dig?
Nu ska jag äta av min sena lunch, vego pytt, så fantastiskt gott! "Snabb" favoritmaten i ALLA lägen.

Hur firar du Valborg?

Gillar

Kommentarer

AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Håller med dig både om att det är svårt att komma på titlar och att det är omöjligt att släppa tanken på att man har disk eller annat att plocka undan om man inte gör det först!
nouw.com/annaskarblom
MissJohansson
MissJohansson,
Vad skönt att jag inte är själv <3
nouw.com/missjohansson
Life0fEmeeli
Life0fEmeeli,
Känner igen mej till 100%. Det e precis samma hemma hos oss här.
nouw.com/life0femeeli
MissJohansson
MissJohansson,
Skönt att jag inte är själv! <3
nouw.com/missjohansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229