Helt onödig stress

Allt var helt i o onödan

Godmorgon!

Jag gör en favorit i repris även denna veckan och har slagit mig ner vid ett bord på Espresso House här i stan för en gofrukost och väntar på min vän Ulrika och vi ska åter igen köra på en härlig "workday" på fiket, jag med mitt och Ulrika med sitt och jag ser så fram emot detta. Det är verkligen helt i min stil att sätta sig på ett fik med datorn, en Chai latte och bara gå in ett fantastiskt flow och få en massa arbete gjort. Jag har bara ett ord, eller ja, kanske två... LOVE IT!

Jag startade i vilket fall min dag hos barnmorskan och allt gick så bra, bubblan växer för fullt och har typ fixerat sig vilket betyder (om jag förstår det rätt) att bubblan ligger i rätt position neråt men fortfarande är lite rörlig, hon trodde dock att bubblan kommer att fixera sig inom kort, bara någon dag bort. Så SPÄNNANDE!


Min oro som jag kände igår över att behöva ställa klockan och oron över inte komma upp i tid var helt i onödan, jag kom upp i tid och stod som vanligt 8 minuter innan min tid och väntande med förväntan på att min barnmorska skulle ropa upp just mig.

Nu kommer Ulrika. Vad gör du idag?

Vi hörs lite senare.

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,

Jobbar men är hemma en snabbis på lunch 😊 Ha en fin dag 💖

nouw.com/evaeliasson
MissJohansson
MissJohansson,

Vad mysigt! Hoppas att du får en fin dag! Stor kram! <3

nouw.com/missjohansson
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh men så himla underbart när man är hos barnmorskan, minns att det var en höjdpunkt i vardagen alltså. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
MissJohansson
MissJohansson,

Verkligen så mysigt! Älskar att få prata om bubblan, lyssna på hjärtat och bara vara! Kram till dig fina du! <3

nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92