Gnällbloggen- Byter namn

Eller egentligen så är jag inte helt klar än, jag har toaletten, dammsugningen, dammtorkning av golven kvar men ändå jag får ta det imorgon, jag är helt slut och då har jag inte ens duschat från träningen än, jag känner mig så smutsig och äcklig så en dusch, mat och en sista promenad med Milon sen är jag klar för idag. Jag checkar ut. Jag har till och med varit så otroligt lat att jag har beställt hem mat ifrån onlinepizza, den mannen som kom på onlinepizza är ett geni. mat direkt till dörren, så bra! Nu ska jag sitta här i 5 minuter och vara lite ego och berömma mig själv för att jag verkligen har rensat och grejat här hemma exakt hela dagen!

Nu måste jag sluta gnälla! Annars så är det lika bra att döpa om bloggen till " Gnällbloggen" istället för Miss Johansson, kanske en idé där.

Har du haft en fin dag?


Längtar verkligen till maten nu! Ni vet ju vad jag tycker om veggoburgaren från Britts kök, om inte, här får du en påminnelse... Bjuder på den.

Gillar

Kommentarer

Cristina
Cristina ,
Men va skönt att ha en heldag och bara städa och fixa hemma! Om det är nån dag man ska beställa hem mat så är det väl ändå en dag som denna? 😊 Kram
cristinacastillo.se
jennifermarie
jennifermarie,
Min dag har varit bra 😊 God fortsättning 😃
nouw.com/jennifermarie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229