Jag vann i grannyran!

Som jag har berättat för er tidigare och som ni eventuellt kunde se på tv i fredags på tv4 så var grannyran här i Vänersborg för en vecka sen och delade ut miljoner till lyckliga vinnare i Vargön. Jag och min fina vän Ulrika var självklart på plats och hejade på alla vinnarna, tog del av gemenskapen och självklart för att titta på Samir och Victor. Det jag inte kunde ana var att jag faktiskt skulle vinna. Jag vann. Jag vinner aldrig men nu var det äntligen min tur.

Tävlingen gick ut på att man skulle lägga ut en bild på Instagram med hashtagen #grannyra och min bild vann.

Och här är den vinnande bilden.
Tyvärr så var jag tvungen att gå något tidigare än när allt slutade så jag missade ju såklart att hämta priset på plats utan fick reda på vinsten via en kommentar här på bloggen. Hur galet?
Ska jag var ärlig med er så trodde jag inte alls på det "ett dåligt skämt" eftersom att jag aldrig vinner men eftersom att min nyfikenhet tog över så mejlade jag personen som kommenterade och det visade sig inte alls vara ett skämt och idag fick jag hem mitt pris och det är verkligen inte dåligt!

Förstå mig rätt nu. När jag hör att jag kan vinna ett par hörlurar eller något liknande så tänker jag mig ett par mindre bra "inear" hörlurar med företagets logga på men det var det verkligen INTE i detta paket. Detta är verkligen utan att överdriva det finaste priset jag någonsin har vunnit. En högtalare. Bluetooth. Vattentätt. Perfekt i storlek. Flip 4. Ett toppen pris! Jag är verkligen toppen nöjd!

En mer nöjd vinnare får ni leta efter vänner!

Så tusen tack till postkodslotteriet! Det var verkligen så kul att få vara med om en grannyra och ännu roligare nu när jag vann. Tack!

Gillar

Kommentarer

emmaalquier
emmaalquier,
åh vad kul! Grattis!!
nouw.com/emmaalquier
Jenny
Jenny,
Åh grattis, gud va roligt att vinna och så oväntat... 😊
Jag har några bluetooth högtalare och jag älskar dem!!

kram kram
jenzel.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229