Love från Glossybox

Innehåller reklam för GLOSSYBOX

Jag har prenumererat på Glossybox i snart ett år och det har inte skett en ända gång som jag har känt mig missnöjd med innehållet eller tänkt tanken på att avsluta min prenumeration, Im in LOVE with Glossybox! Tanken på att jag varje månad får en överraskning med fina produkter i en rosa söt liten box ger mig fjärilar i magen, för vem älskar inte överraskningar och presenter?

Dem senaste två månaderna har jag dock haft lite för mycket i mitt liv och boxarna har helt enkelt hamnat åt sidan, jag har hämtat dem, kollat igenom lite snabbt, leet och lagt dem i hyllan i mitt rum för att fokusera på nästa steg för att sedan bli bortglömda.

Jag brukar alltid behandla mina boxar som dyrbara presenter, plocka upp varje produkt varsamt som att dem är gjorda av tunt glas för att sedan testa, plocka och dofta på varje produkt.

Idag fick jag dock äntligen tummen ur (får man fortfarande säga så?) att gå igenom boxarna på mitt lilla sätt och genomförde min lilla rutin med mina två senaste boxar som har väntat tålmodigt i hyllan på mig och jag är så nöjd.

Produkterna är verkligen så fina, nya som gamla märken. Kan ni gissa att jag har haft världens mysigaste stund för mig själv i sängen med en kopp te och dessa härligheter.

Vill du själv testa på glossybox eller bara vill veta mer om företaget så tryck HÄR!

Gillar

Kommentarer

Paulina
Paulina,
Spännande saker. Hoppas det är något du gillar 😊 Har inte haft Glossybox på ett tag, men det är kul att få hem en låda lite då och då 🥰
MissJohansson
MissJohansson,
Absolut! Använder många produkter som jag fick dagligen faktiskt 😊 <3
nouw.com/missjohansson
CristinaS
CristinaS,
som du säger jag älskar Glossybox! Kul att se va du fick. Hade lite olika produkter . 😊
nouw.com/cristinas
MissJohansson
MissJohansson,
Helt underbart! Love it! <3
nouw.com/missjohansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229