Stalker

Jag måste få skriva av mig lite, visst det är kanske ingenting men jag måste bara få dela med mig om mina tankar och allt vad det nu kan vara, visst det är kanske inte så farligt som titeln lyder men ändå.

Jag har en person på min snapchat som skriver och ringer till mig dagligen och hela tiden och då menar jag verkligen HELA TIDEN oavsett tid på dygnet.
Personen la till mig på snapchat och började skriva till mig runt maj förra året och har sedan dess fortsätt att dagligen kontakta mig, så om jag ska vara ärlig med er så har jag börjat fundera på om denna personen verkligen är den personen som hen utger sig att vara.

Personen säger att hen är en flicka på 9år och det som gör att jag är osäker på om detta faktiskt stämmer är det som skrivs till mig...

"Jag älskar dig, du är den bästa människan som finns! Snälla svara när jag ringer för jag ÄLSKAR DIG!"

För att nästa stund skriva

"Jag hatar dig ditt äckliga luder, jag önskar din död för du bryr dig inte om någon annan utan tänker bara på dig själv din äckliga hora, du borde bli dödad, om du inte svara mig så kommer jag personligen döda dig"

För att nästa stund skriva,
"Hej vad gör du? Kan jag ringa till dig? Jag älskar dig på YT"

Förstår ni min frustration? Förstår ni min rädsla även om detta lätt kan vara just en 9årig flicka? Men orden denna personen väljer att skriva till mig när jag inte svarar gör mig verkligen mörkrädd, vem skriver såna saker riktat till en person? Vad har jag gjort?

Jag sitter inte på snapchat hela min lediga tid och jag kan vara svår att få tag i ibland, oftast för att jag inte hinner sitta med telefonen jämt men också för att jag inte orkar. Jag har berättat ett antal gånger på just snapchat att jag inte vill att personer skall ringa mig via snapchats "ring funktion" jag vill inte det så varför respekterar man inte detta? Och då har inte detta någonting med någon person att göra utan endast för att jag har en lätt telefonfobi.

Jag vet att det bara är att blockera personen, vilket jag har gjort men ändå så fortsätter det, jag vet inte vad jag gör för fel... något fel måste jag ju göra.

Nu blev detta ett långt och tråkigt inlägg men jag känner att jag måste få skriva av mig för det senaste som skrevs blev droppen för mig, jag tycker att detta börjar bli lite läskigt och särskilt när ord som "kommer jag personligen se till att du dör" dyker upp i meddelanden...

Har någon av er vart i denna situationen?

Jag har flera gånger funderar på att sluta med youtube och stänga ner min sanpchat men då drabbar ju det alla andra som faktiskt bara stöttar mig och faktiskt gillar det jag gör.

Oj vad rörigt detta blev.... Men det är så irriterande!

Men innan jag tar och avslutar så måste jag få skicka en stor puss och kram till er alla som läser min blogg och följer mig på youtube. Ni ger mig så mycket! Ni är helt enkelt bäst, så är det bara.

​Min senaste vlogg på kanalen, riktigt nöjd och har verkligen kommit fram till hur mycket jag saknar att just vlogga, det är så mysigt. 

Gillar

Kommentarer

Jeanette
Jeanette,
Ingen 9 åring det inte. Obehagligt, anmäl kontot om det går.
nouw.com/lifebyjia
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ingen rolig erfarenhet att få, och det verkar sm du gjort det man kan göra i såna situationer. Har du kollat med polisen om de kan göra något? Ingen ska behöva utsättas för det du går igenom.
Massa styrkekramar

nouw.com/positiv5barnsmamma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229